:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Hasretiim
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sınavı olan ben değilim Big GrinBig GrinBig Grin ya bu arada benimde 5 aralıkta varmışş Sad

Sinav öglen 1 de hayatim Smile 5 Aralik.. daha zamanin varmis ama sen benim gibi yapma durdum durdum son gün yetistirmeye calistim artik ne kadar yetisti yarin görecem Smile
Ara
Hasretiim
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sınavı olan ben değilim Big GrinBig GrinBig Grin ya bu arada benimde 5 aralıkta varmışş Sad

Sinav öglen 1 de hayatim Smile 5 Aralik.. daha zamanin varmis ama sen benim gibi yapma durdum durdum son gün yetistirmeye calistim artik ne kadar yetisti yarin görecem Smile
Ara
acemhe
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sinav öglen 1 de hayatim Smile 5 Aralik.. daha zamanin varmis ama sen benim gibi yapma durdum durdum son gün yetistirmeye calistim artik ne kadar yetisti yarin görecem Smile

canım ben sınavı boşlayalı 2 ay oldu girmemeye karar verdim..
Ara
klavyem
herkese iyi geceler arkadaşlar ayrıca sınavlarınızda sonsuz başarılar dilerim allah yardımcınız olsun,
Ara
Hasretiim
pardon forum takildi 2 kez göndermisim affola
Ara
Hasretiim
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yarın yine erken kalkıcam,işe gitmek durumundayım...işimide seviyorum...

Bildigim kadariyla isini hep seviyordun Smile
Ara
acemhe
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon forum takildi 2 kez göndermisim affola

ben afettim bitanem, önemli olan da benim demi Big Grin
Ara
Hasretiim
klavyem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese iyi geceler arkadaşlar ayrıca sınavlarınızda sonsuz başarılar dilerim allah yardımcınız olsun,

Tesekkürler , iyi geceler Smile
Ara
Hasretiim
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben afettim bitanem, önemli olan da benim demi Big Grin

Nasilda biliyorsun bende ki yerinii Big Grin
Ara
acemhe
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nasilda biliyorsun bende ki yerinii Big Grin

tabisi biliyorum :yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 582 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:39 AM