Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine
Ya Mevlâsını özlemiştir yada Mevlâsı onu !!!
Ya Mevlâsını özlemiştir yada Mevlâsı onu !!!
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine
Ya Mevlâsını özlemiştir yada Mevlâsı onu !!! Ben senin için 'belkiydim'. Sen benim için 'keşke'.
'Belki' seviyordur diye 'Keşke'lerim ısrarcı bu gece [Yılmaz Erdoğan] İnsanlar; Sustuğumda korkak görmezden geldiğimde aptal affetiğimde çantada keklik sanıyorlar.
Unutuyorlar ki; Ben istediğim kadar hayatımdalar göz yumduğum kadar dürüst ve sustuğum kadar İnsanlar!!! Sigarayı Bıraksam Diyorum..
Tamamen Sana Başlasam... Sen Daha Çabuk Bitirirsin İşimi.. Böyle Çok Yavaş Ölüyorum.. Nasıl uzaktaki yıldız parlak geliyorsa insana uzakta olduğun için tutkunum sana.
Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana. Bir düşten daha uyandım..
Terler içinde kalkıp yine seni sayıkladımya helal olsun hayat sana! En fiyakalı sözü vurdun gönlümden yana! Suskun bir aşk kadar felç eden varmıdır yüreği bilinmez ama her kişi aynasıdır karşısındakinin.. Hissetmek için hissetmesi gerek karşındaki suretin.. Ve nasıl hissediyorsan hissediliyorsundur bilmelisin.. Sulara ay düşerken
Dalgalar öpüşürken Sokağın titrek lambası Islanan yüzüme düşerken ...Seni özlüyorum seni... Sen ey kavgamın çiçeği Bana sen öğrettin gülmeyi . . .
Sevgili..! Seni gözümün gözbebeğime nakşetmişim nereye baksam sen varsın..!
[SIZE=2]Neden sitemliyim bugün anlayamadım... Tuşlar utanıyor görevini yaparken[/SIZE]
[SIZE=3]harfler kahırlı kelimeler şaşkın ve cümlelerimde hüzün yağmurlarının dinmeyen
sağnakları var bugün... İhaneti sezen bir gönül kadar şaşkın ve ıstırap doluyum yazarken... Ama yine de yazıyorum... Yargının sonunda aldığım bir kararı kayda geçiyorum şu an. Gönlümde titizlikle işlediğim maneviyat dantelalarının dokusunu incitmeyecek kadar ama coşkulu bir aşkla SEVİYORUM SENİ...[/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |