Dört şeyi dört yere bırakın;.. *Uyumayı kabre.. *Rahatı sırat köprüsüne.. *Övünmeyi mizana... *Arzu ve istekleri CENNETE..."'
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Harika sözler diyarı olmuş burası : )
Yüreğin dert görmesin . O benim için geçmişe anıt bırakılacak kadar değerli; geçmişte bırakılamayacak kadar gerekliydi. Gelecek vaatsizliğine rağmen şimdimdi ve belki de düşleyemesem de yarınımdı...
../cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan yalnızlığa hınç biriktiriyorum.../ Umrumdan taşıyor zamansızLığım. İsmin içimde titriyor sesin sesime düşüyor; Ses veriyorum.. Oysa sen en 'sağır' yarasın yüreğimde.. ~
Ben senden önce hep 'Ben'dim.. Sen geLince '[SIZE=4]Sen'deLendim ~[/SIZE]
Giden kaldı… Gidişi değil de; giderayak açtığı yaraları ters istikametime doğru attığı her adımda kanatmasıydı onu içimde tutan; onu yangından ilk önce kurtarılmak şartıyla bu hayata demirbaş yapan...
Sensizlik ve sessizlik yüklü sesim batık bir Eylül gemisi hüznüne bulanıyor. Her yerim kanıyor ama bir tek yüreğim acıyor.
Gece bir baska görünüyor gözüme
gündüz bambaska ... Soğukluğu daha yeni kavrıyorum. BİZ varken ü ş ü m e z d i m ... Şimdi herşey yasını tutuyor BİZin. Geceler ağlıyor gündüzler ağlıyor güneş sıcaklığını yitiriyor... [b][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=1][SIZE=2]Kalbimde soğuyup buz kesiliyor. Söküp atsan kırılacak ve kesecek (!) ruhumu ... [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/b][/SIZE][b][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=3]BİZin ölümü kışı getirdi adeta.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/b][/SIZE] BİZ bana acıyıda yaşattı tatlıyıda.
Benden yana hakkımın helali h o ş olsun... Unutma sakın (!) Her kışın ardından ilk bahar gelir ... [SIZE=2]Sana bensiz ilk baharlar diliyorum ama aynısını sen bana dileme... BİZi kaybettim[/SIZE] ve gömdüm ama SENi kaybedip gömemedim! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |