Anla beni ben bu yalnızlıkla geçinemem
Geçinemem terkedilmiş bir yürekle
Ama yinede sen sen herşeysin işte...
Geçinemem terkedilmiş bir yürekle
Ama yinede sen sen herşeysin işte...
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Anla beni ben bu yalnızlıkla geçinemem
Geçinemem terkedilmiş bir yürekle Ama yinede sen sen herşeysin işte... Bana kalbini ver. Avuçlarımda tutacağım mayınların yerine. Acele giden gece zamanlarında çarpacagım bir duvar emniyetinde gülüşünü ver bana. Düşerken dibe soluklanacağım ama asla tutmayacağım ellerini ver bana. Tercüme edilmemiş öfkeler seyrelsin ömründe. ...Yüksek sesler alçakça dinlenir. Bana usul sessizliğini ver. . Gel birbirimizden geriye kalanlarla çekip gidelim bu şehirden polisler gelmeden!!!
Çünkü benim "SEN"den başka verecek İfadem yok!!! Ben ayrılık yuttumda 'aşk' karnına yine de geçmedi coğrafyamın yalnızlığı...
Sar bedenimi yüregime dokunur gibi
Usulca hissedeyim sadece kalbinin titreyisini Bak gözlerime oku içimi yüregimi Anlayabiliyormusun bakislarimdaki sakli nagmeleri? Ask rüzgarinla yeniden savruluyorum fisildarken ismini Ask'i seninle ilk defa o anda tadiyorum sanki Yüregimi sana sunuyorum al götür benligimi Ba$ta kalbimi verdim sana hala ispatlamadim mi sevgimi? Bu sözlerimi unutma canim kafanda biryerlerde sakla: Seviyorum Gülüm Seviyorum Seni ! ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |