Allah herkesi sevdiğine kavuştursun diyeceğim de ;
ben sanasen ona nasıl olacak ki ??
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Allah herkesi sevdiğine kavuştursun diyeceğim de ;
[INDENT][INDENT]
[SIZE=4]Bu kez b/a ş k a gittim kendimden ...[/SIZE]
[/INDENT][/INDENT]
Artık yaşamak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşklar ve terketmeleri yetmezmiş gibi birde emir veriyorlar kendine iyi bak........
Üzülmüyorum.. Çünkü hayatımdan çıkan hiç kimsenin hayatımda yeri yok. Düşünüyorum da değersizlere bu satırlar bile çok.
Birgün kaldığın yerden başlayacaksın biri seni bulacak.Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan biraz ürkeceksin.Ne kadar dirensen de nafile insansın sonuçta seveceksin.Eski acılara bakıp da küsme sevdalara; gâvura kızıp da oruç bozulmaz sök at kafandan acaba'ları!...Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz. Aynaya bakınca kendimi görüyorum sanma
aynadaki yüzünün karşılığı benim terk ettiğin anda kabusun olur bütün hislerim ya gitmez benle kalırsın ya da ömrün boyunca aynadaki yüzümle nefes alırsın bunu istersen tehtit olarak algıla seven herşeyi yapar sevdiği uğruna. bu sözlerimin ardından hadi sil silebiliyorsan yüzü...ndeki ben'leri nasıl olsa yine sen de kalacak izleri. Uzak sev derdi Ustam..Uzaktan sev ki;Aşkın imana dönüşsün.
Ben Seni yüreğimde kor gibi bir imanla sevdim!. .Çarmıh çivilerini gözlerimle taşıyarak.. Meryem bakışı ile Canım yanarak sevdim... Galiba yoruldum. Herşey kadar herkes kadar sen kadar.
'Kendimi her kaybettiğimde Seni de kaybediyor olmaktan yoruldum'. [Can Yücel] Allah herkesi sevdiğine kavuştursun diyeceğim de ;
ben sanasen ona nasıl olacak ki ?? bunu çok beğendim bitanem izninle imza yapacağım "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |