Ne var yani benim de özel güçlerim var.
Mesela bazı insanları gözümde [SIZE=4]büyütebiliyorum![/SIZE]
Mesela bazı insanları gözümde [SIZE=4]büyütebiliyorum![/SIZE]
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Ne var yani benim de özel güçlerim var.
Mesela bazı insanları gözümde [SIZE=4]büyütebiliyorum![/SIZE] Eskittiğim baharları
Kırıldığımız kışları Unuttuğumuz sonbaharları Boşa geçen yazları saymazsak Kayda değer de bir şey yok hani. Hesaplaşacağımız güne ne kaldı? Umuda selam durmuş sabahlar!
Geçiyor usulca şarkılar yüreğimizden kederi silen. Uzat başını pencerenden ve mırıldan ansızın rüzgar sana bürünsün! Ola ki sezersen yalnızlığın dayanılmaz hafifliğini o zaman çocukluğunu düşün Papatyalar çiz uçurtmalarına
Yüreğin dursun aralanmış kapıların eşiğinde ve güller sen koksun
Rüzgar seni söylesin sabırsızca! Yalnız değilsin sevgili Hisset ve kocaman gülümse şimdi Umut olsun sevda olsun aşk olsun
[SIZE=2]Dilim di’li geçmiş zamana asılı kalmıştı sanki[/SIZE]
[SIZE=2]sen gidiyorum dediğinde..[/SIZE] [SIZE=2]Şimdiki zamanın ölme halindeydim..[/SIZE] [SIZE=2]Zaman seni benden aldı diye[/SIZE] [SIZE=2]Bir elime geçirebilseydim Yelkovanı.. [/SIZE] [SIZE=2]idam edip akrebi kendi ellerimle zehirleyecektim![/SIZE] [SIZE=2]Bu şiir sana yazıldı sevgilim..[/SIZE] [SIZE=2]Biraz ellerimi bıraktım sana biraz saçımı..[/SIZE] [SIZE=2]Biraz neşter kokuyor bu şiir[/SIZE] [SIZE=2]Biraz da aşırı dozda acı.[/SIZE]
[INDENT][INDENT]
Hiç'lenmeler...
"...Öldün diyelim uyudun Uyudun iyi ama ya rüya görürsen. İşte işin püf yanı! Bu ölümlü dağdağadan yakayı sıyırdıktan sonra O ölüm uykusunda kimbilir ne olmadık düşler Göreceksin bir düşün! İşte bu kaygıdır zaten ömrü onca uzun bir felaket haline getiren!" (William Shakespeare) [/INDENT][/INDENT] Bırak yarım kalsın tüm cümeLerim...
Seni tamamlasın yarımlıklarım... beni her seferinde daha fazla azaltıp yerin dibine soksun bakışların... Ve ben hep seni tamamlamaya çalışmaktan yarım kalmayayım kendime ! Bırak artık seni onunla görüp kahrolacağıma hala sana ait olan yüreğimle yok olayım !
Zaman önemli değil bir insanı tanımak için yaşamak gerekir .
Bi "özür dilerim"e inanmak mı aptalca Yoksa "seni seviyorum"a inanmak mı ?
Bildiğim tekşey ikisine de inanmanın saflık olduğu.
"Çok Sıkıcı Birqün."Dedi. "Neden" ? Dedim. "İç Çekti Sustu.." "Benim Yüzümden mi" "Dedim "Evet" Dedi "Ne Yaptım" Dedim "GözLerini Bir Kez Kaçırdın ya Yetmez mi "Dedi. "Yüreqim Koptu.." "ÖLürsem NoLur" Dedim "Hiç Hayat Devam Eder Dedi.." "Boynumu Egdim.." "Ama Benim İçin Deqil"Dedi.. "Ürperdim.."♥
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |