Kimsenin bilmediği
Uğramadığı sokaklara sevdalandım
Bu bahar da açmadı gönlümün çiçekleri
Kuytulansın düşünceler
Şafak kelepçeli
Çirkin yüzünde gecenin
Sabahlara sevdalandım
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Kimsenin bilmediği Uğramadığı sokaklara sevdalandım Bu bahar da açmadı gönlümün çiçekleri Kuytulansın düşünceler Şafak kelepçeli Çirkin yüzünde gecenin Sabahlara sevdalandım Yara izinden kan damlamıyormuş. . Herşey birden bire olmadı, her şey o an değişti; parçalandım, yabancı ayaklardayım. . Ellerim kimin saçında, gözlerim neyin peşinde, sözlerim hangi sebepten dargın, öncelerim neden sonumda, muamma.. Öylesine saçmalamışım, çöz beni.. Güvenim, güvensizliğim bir de boşvermişim.. "Çağıran yok, kal diyen de" ezgisine müptela ben, başını ellerinin arasına alan ben, sabaha dek dönüp duramayan ben; bir bilsen..
Ellerimi açmadan,
Soluksuz ettiğim dualarımın Kabul olmayanısın... Bir zamanlar öznesi olduğum hayatın şimdi belirtisiz nesnesi bile değilim. Öyle çok öğeye yüklendim ki Ayırt edemez oldum nesiyim artık yükleminin? Hangi soruya karşılık geliyorum? Hangi ek benim? Vurgumu kaybedeli çok oldu. Bilemiyorum ; ben bu anlamsız hayatın hangi tümcesiyim... Geçmeyen zamana sabır ne Fayda ? / / Yoruldum yokuşLarına tırmanmaktan Ey kaLbim..! A gönül! Mecnun misaliLeylâ’nın zülfüne hemen gönül bağlama.Çünkü seni aşk çöllerinde gezdirip duran Leylâ değil Mevlâ’dır hep... yaşam ise cennet denilen bahçe
sahibi sen yaşatan yüreğinin kahkahası duymasa kulaklarım solar içimdeki binlerce çiçek hadi gülümse Ayrılığın, ayrılık olması için bu kadar gitmek yeterli.. Sana dön demiyorum,ama artık dur,,dur! Daha fazla gitme,sonra şiir olur,düşersin dile.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |