Kimsesiz bir gökyüzüne
Lâl bir dilin tüm sesiyle haykırması kadar sağır,
Karanlık sularda,bir âmânın gözlerini araması kadar kör;
Yani anlamsızlığa yeni anlamlar yükler gibi
Ve ben...
Ateşi aldım dudağından sözleri YAKTIM...
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Kimsesiz bir gökyüzüne Lâl bir dilin tüm sesiyle haykırması kadar sağır, Karanlık sularda,bir âmânın gözlerini araması kadar kör; Yani anlamsızlığa yeni anlamlar yükler gibi Ve ben... Ateşi aldım dudağından sözleri YAKTIM... Bugün kaybettim seni…
Ağlamak neye yarar artık .. Hayallerimde kalacaksın Bundan böyle uzaktan seveceğim .. Haberin olmayacak... Ağladığımı sakın söyleme Kimse bilmesin senden başka. O gözyaşları hediyem olsun sana .. Olur da ihtiyacın olursa .. Kendininkilerle değil benimkiler ile ağla.. Aşk tarafsızlığını yitirmişken
Yamalı yüreğimi iade ediyorum karanlığa..
Hey bende hüzünlerimle gidiyorum. Olur da bir gün aramak istersen beni Bir ömür uzaklıkta zannetme.. Ben sana bir nefes kadar yakın olacağım... Çünkü ben “ beş harfli “ adında “ Sana “ yaşıyor olacağım ... ” Bir kuyudan su çeker gibiydi susuşun! Hangi ağızdan hangi ayetlerle döküldüm ki hep böyle sahipsiz kalıyor girdiğim bedenler bekleyişlerimin en uzak yerine kamp kurarken ölümün ve kaçışlarımın dibinde hep inanarak doğruladım kendimi inanarak oynadım kendimle oyunlarımı inanarak saldırdım kendime çünkü sen bilmiyordun O en yorgun anında günün tutkuyla içilen bir bardak su gibiydi sana rastlayışım… [SIZE=5]E l h a m d ü l i l l a h ! [/SIZE] Bılmecede bîlînmeyen sözlerîmdîn sen.
eskîttîgîm bu sehîrde serabım oldun. Allaha yalvardıgım dualarımdın. ısledîgîm en büyük günahım oldun. bîr delî rüzgar estî alıp götürdü senî benden. bîr delî ruzgar estî alıp götürdü düslerîmden. bîr delî rüzgar götürdü senî sehrîmden Gulmek icin mutlu olmayi beklmebelki mutluluk gulusunde saklidir.Sakin aglayayim deme bilki bi yerlerde senin bir tek gulusun icin yasayan vardir.
Mısralarda ararsam seni bir gün
çıkıp gel Aşk defterime olur mu...? Dalarsa gözlerim yollarına haber vermeden kapıyı çalmadan gel olur mu...? Ağlarsa bu gözlerim hasretinden silmek için koşa koşa gel olur mu...? Son nefesimde bile seni dilersem yanımda ol... OLUR MU...? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |