:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Ay yeteeer Big Grin Karnm ağrdı Big GrinDdd

Kendi yaptğı espriye bu kdar güler mi bi insan Big GrinDd Bak bu da bir yetenek :yikildim:
Âh be.
Ara
İki değerli üye tarafından takdir edilmek gayet hoş...Confusedhrug:
Ara
yeteneksizsinize katılmalı bence Tongue
Ara
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İki değerli üye tarafından takdir edilmek gayet hoş...Confusedhrug:

senle alkası yok history inan sana bile bu kadar gülemezdik Big Grin
Ara
İki değerli üye =/ Mm.. kim ola ki Big Grin

Sıla? Sen kimseye bişey yaptın mı :yikildim:
Âh be.
Ara
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İki değerli üye =/ Mm.. kim ola ki Big Grin

Sıla? Sen kimseye bişey yaptın mı :yikildim:

yeteeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr :yikildim:
Ara
Tamam anladım yeterince komik değilim,bu da benim zaafım.Arkadaşlar her şey güzeldi,teşekkürler.işime dönmeliyim,hacı tavsiyem bana atılan soru bankası'nın soru kısmına odaklanman,görüşmek dileğiyle..by byee
Ara
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam anladım yeterince komik değilim,bu da benim zaafım.Arkadaşlar her şey güzeldi,teşekkürler.işime dönmeliyim,hacı tavsiyem bana atılan soru bankası'nın soru kısmına odaklanman,görüşmek dileğiyle..by byee
Soru bankasının soru dışında bi kısmı yokki :yikildim:
Âh be.
Ara
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Soru bankasının soru dışında bi kısmı yokki :yikildim:

içindekiler fln yok mu kitabın kapağı kapakta yazılar fln onları geç sadece sorulara bak işte Big Grin
Ara
:yikildim: Sağoln ya Big Grind Ben de dyorum bu içindekiler kısmını ben niye çözemiyorum Big GrinDDdd

Meğer soru kısmına bakmalıymşm :yikildim:
Âh be.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi