Ahhahaaa dd
Âh be.
Şizofrenik Sancılar :D
|
* Selam, Ben; Kalem açma bahanesiyle çöp kutusunun başına giden o 3 [b]öğrenciden sadece birisiyim. Diğer ikisi nerde?[/b]
[SIZE=3]* Dış görünüşe önem verme.. Bak elektirik süpürgesine , içindeki tüm pisliğe rağmen çekici. [/SIZE] [SIZE=3]* Kapının kapanmasını engelleyen halı ucu, neden böyle yapıyorsun , yaptığın iş mi halı ucu?[/SIZE] * Saçım, gözüm üstüne. ( Emo Yemini ) :yikildim: Alıntı:* Saçım, gözüm üstüne. ( Emo Yemini ) :yikildim: Hahhahaaddd Âh be.
* Bir turist gelse ona önce "how are you?" derim, o "fine thanks and you?" derse de "thanks sit down." derim.biz böyle öğrendik
[SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]* Allah kadınlarımızı, serçe parmağına yüzük takan erkek modelinden korusun![/SIZE] [SIZE=3]* Facebook dürtme olayı iyide, bir de trip atma butonu olmalı."Şükran sana trip attı", "Geri Trip at".[/SIZE] * Gelin hanım siz damat beyi eş olarak kabul ediyor musunuz? ..Eveett! -Peki siz damat bey , gelin hanımı eş olarak kabul ediyor musunuz? ..Evet. -Bende Evet diyorum ve sizi 3 evetle uğurluyoruz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|