.........................................
sen her?eyden g?zelsin........
|
YALNIZ SENI SEVDIM BIR TANEM Imrenirdi kuSlar, imrenirdi dalgalar Martilar nasilda ucusurdu Günesleri batirirdik her aksam sahilde Ve mehtap selamlardi bizi gülercesine Baki?larinla oksardin beni Oksardin yüregimi derinden Icin icime akardi gözlerimden Sicacik bir sey kaplardi ruhumu Tarif edemezdim Tarif edilmezdi duygular Duygular tadilir yasanirdi ancak Yasayamadin belli terk edisinden Yasatamadim o duyguyu sana Akitamadim sevgiyi gözlerinden Oysa ki Etkiliydi yasanmasi tariften Bekliyordum o gün seni Aktarabilecektim sevgimi Bekledim, bekledim Ama sen yoktun Yikildi dünyam Karardi ruhum Gelmemistin sahile Bekledim seni martilarla Ama sen yoktun. Aglastik martilarla Ciglik cigligaydi feryadimiz Mehtapta dogmadi o aksam Ve terkedilmistim anladim Terkedilmisti sevdalarimiz. Hala seni bekliyorum ayni sahilde Martilar hala beni avutuyor Agitlarina bahane oluyorum martilarin Seni özlüyorlar bilirim Sensiz gecen her salise Bin kahyr gelir yüregime Ne yüregin getirir seni bana Ne beni bu titrek ayaklar sana Hasret kaldim bakislarina ama O temiz gözlerini bir daha süzemem BEN YALNIZ SENI SEVDIM BIR TANEM BIR DAHA ASLA SEVEMEM
12-04-2006, Saat: 12:08 PM <
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi