.........................................
bir erke?e g?venmem
|
bilgeis Aşk şiirleri yerine burayamı yazdın ayrıca daha öncede dediğim gibi önyargı kötü birşeydir ama bir avantajdır
aslında bu bi şiir değil duyguların düzenli bi şekilde ifade edilişi diyelim biz buna
12-08-2006, Saat: 12:08 PM <
bir erkeğe güvenmemmiley19:
her an aldatabilir kırar ve hiç üzülmez terketmek kolay gelir EVET ARKADAŞIM ÇOG DOĞRU DOĞALARIN DA VAR HEPSİ DE YAPAR ........ speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir erke?e g?venmemmiley19: miley22: napim yaparlarsa onlar kaybeder
aaaaaaaaaaa ama şunu unummamalısınn blgee paylaşımın için çok tşk ama her erkek bir olmazzz meselaaa ben ben eğer sevdiğim bir kızı çok seviyorsam onu neden aldatayımm mantıklı düşünmek gerekirr
ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaaaaa ama ?unu unummamal?s?nn blgee payla??m?n i?in ?ok t?k ama her erkek bir olmazzz meselaaa ben ben e?er sevdi?im bir k?z? ?ok seviyorsam onu neden aldatay?mm mant?kl? d???nmek gerekirr istisnalar var dedim ama dimi miley18: ben bilmem valla g?venmiyorum
12-08-2006, Saat: 01:10 PM <
YA EN İYİSİ BİLE AYNI BE A NEYE GÖRE DEĞER BİÇİLİYORRRRRR ALDATMAZ DEDİKLERİN BİLE ZAMANLA ALDATIYOR ...... AMA BENCE ALDATAN ALDANIR GİDEN KAYBEDER ARKADAŞIM KALAN DİİL .......
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi