Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istek arkadaşlarınızı bildirin lütfen...
-Düzeltme (Artik müzik piyasasinda ILGAZ la variz. Bir zaman sonra resimleri kaldiricam arkadaslar..Syglr)

mdmeltemiuk1.jpg
????? ne isteği alacaksınız ????
waw heman söliiiim bu aralar ağrı dağın eteğinde şarkısına bayılıorum bi söliiiver ses tellerine sağlık eheheSmileçok güsel resimler hoşgeldin buaradaWink
Ara
Sitenize hoşbulduk diyelim... Bakarsınız forum için bir gece yaparız vede isteklerinizi söyleriz işallah.. Saygılarımla...
mdmeltemi sitenize girdim ve inceledim ..Çok güzel ama eklentiler hala yapılmamış .. Bu çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum sizi ...

Sevg ...
Orası daha yeni yapıldı. Ben oraya müzik çalışmalarımdan eklemeler yapıcaam ama zamanla teşekkürler yinede...
mdmeltemi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sitenize ho?bulduk diyelim... Bakars?n?z forum i?in bir gece yapar?z vede isteklerinizi s?yleriz i?allah.. Sayg?lar?mla...
vala ?ark? isteyin dedin istedim s?lemiosun hehe ?aka...yapar?z in?allah arkada??m ?ok isterim te?ekkrlerBig Grin
Ara
ewet arkdaşlar herkeze mrb bende bu konuya el atayım dedim istediğiniz şarkı varsa bana msnden ulaşın her türlü şarkı mevcut isteyen varsa eklesin yollayabilirim....
Ara
Teşekkürler garisma ghost senin arşivine bende de bir parça göndermek isterdim... Saygılarımla
rica ederim ben teşekkür ederim.....
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yoğun istek üzerine papatya_prenses PaPaTYa_PReNSeS 11 1,811 04-04-2022, Saat: 07:52 AM
Son Yorum: wildfang
  Konu Kapatılmıştı..Görmeyenler İçin Tekrar Açtım..Lütfen Tartışma Olmasn.. zuzuCuq 101 10,589 09-28-2007, Saat: 10:20 AM
Son Yorum: CReATuRE
  Yoğun istek üzerine :))) cagkan_666 16 2,422 12-23-2006, Saat: 08:52 AM
Son Yorum: Leader
  yoğun istek üzerine işte ben GeCe_G?zL? 6 1,626 10-26-2006, Saat: 11:53 PM
Son Yorum: Leader

Konuyu Okuyanlar: