??kmazlardan geldim yan?na , Bir sevdad?r anlatamam , senle olan senle ya?anan hayat?n ad? .....
Seviyorcas?na hayk?rman?n ve bir g?l e yazd?rman?n en b??y?k tutkusuyla bu yakla??m?m sanad?r g?l?m . Sen olanda bu baharlar yaz gibi geliyor y?re?ime , sen olanda bu hayat zaten ?ok g?zel . Yoklu?unu ise d???nmek bile istemiyorum . Sende d???nme g?l?m .
Senli bir d?nya isterdim hep , i?inde bir sen bir ben olay?m diye . ?l?m olmas?n derdim hep , senle sonsuza dek kalay?m diye . Hayalimdeki d?nyam?z o kadar g?zel ki ahh be g?l?m orda olaca??z dimi . Sen ve ben , d???nsene ku?lar olacak birde , a?a?lar ve do?an?n i?inde sen ve ben .
Biz varedebilirmiyiz acaba ? Ederiz in?allah ..
Evet evet Seviyorum ... Ger?ekden seviyorum bu sefer . ??nk? seviliyor olmam ?ok g?zel . Hele seven de sen olunca . ?nan sanki hayallerdeyim gibi geliyor bana , baksana ellerin ellerimde Ne mutluluk bu yaa ...
Sana hayat?m? adad?m ,
sana kendimi adad?m ,
sana her?eyimi verdim ,
sana ?mr?m? verdim ,
sana ruhumu verdim ..........
Oysa senden sevgi d???nda hi? bir?ey istemedim .... Sen oldu?un gibi oldunya , sen vars?n ya , i?te g?l?m bu yeter bana ... Ellerin ellerimde yaa , daha ne istiyeyim senden ....
Evet evet Seviyorum .....
Evet evet Seviyorum .....
Art?k yazam?yorum
Belki sonra devam ederim ...... Seni Seviyorum .......
Sevg .....