.....................................
te?ekk?r ediyorum.....
|
Hakettiklerinin Şans DeğiL €m€klerinin KarşıLığı olduğunu unutma,SevDiğine Sahip Çık...
Çok GüzeL Bi Şiir... Yüreğine ve €mek Verdiğin Kalbine Yürekten Teşekkür €derim.. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hakettiklerinin ?ans De?iL €m€klerinin Kar??L??? oldu?unu unutma,SevDi?ine Sahip ??k... sevgi....sevdi?im bana sahip ??ks?n bi :'( :'( :'( sa?olas?n arkada??m..........
Değmez Birimisin ki..Çıkar ELßeT..
S€vdiĞinin Sahip Çıkmasını DiLeĞiyLe... İnŞaLLah Sahip Çıkar.. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:De?mez Birimisin ki..??kar EL?eT.. miley31: in?allah...........?ok sa?olas?n hasan dileklerimiz kabul olsun ne diyelim.........ayn? dilekler benden de sana miley20:
BULUNMASI ZOR AMA YAKALANDI MI B? KERE BIRAKILMAMAMASI EN G?ZEL ?EY SEVG? ...
Y?RE??NDEN SEVG?N VE SEVEN?N SEVG?S?N?N DE ONUN Y?RE??NDEN SANA H?? ?IKMAMASI D?LEKLER?MLE ARKADA?IM Y?RE??NE SA?LIK...
12-21-2006, Saat: 03:14 PM <
BEN DE SANA TŞK EDİYORUM JNMJIM NE GÜZEL PAYLAŞIM ....
YÜREĞİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK ...... SEWGİLER....... speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN DE SANA T?K ED?YORUM JNMJIM NE G?ZEL PAYLA?IM .... sen t?k.edersin de ben kay?ts?z kal?r m?y?m can?m :$ ben de sana t?k.ederim bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley31: in?allah...........?ok sa?olas?n hasan dileklerimiz kabul olsun ne diyelim.........ayn? dilekler benden de sana miley20: Amin..?n?aLLah... Temennimiz... rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BULUNMASI ZOR AMA YAKALANDI MI B? KERE BIRAKILMAMAMASI EN G?ZEL ?EY SEVG? ... amin.........seviliyorsam unutulmamak isterim..... senin de y?re?ine sa?l?k |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
::nefret ediyorum sizden:: | bilgeis | 4 | 678 |
04-07-2022, Saat: 06:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Kendimden NeFReT ediyorum ! | PunisheR | 9 | 1,376 |
11-26-2006, Saat: 10:11 PM Son Yorum: w00w |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi