Her g?n bulup bulup seni kaybetmekten s?k?ld?m. Dayanmak zor, ??im her ak?am ayn? ac?yor. "HER G?N" yeni bir g?n sand???m zaman, hep ayn? hisleri ya?at?yorsun bana. ?st?nde o kadar sewimsiz bir tawr? warki, renkleri bile yak??m?yor ruhuna. Ruhun bile eskisi gibi de?il sesindeki o farkl? so?uklu?u duyup ???memek elde de?il....Son zamanlarda ?yle bir ewrim ge?irdin ki, seni sana benzetemez oldum. G?zlerinin i?ine bakt?k?a uzakla??yorsun her laf?nda ise biraz daha da ac?mas?z oluyorsun. Ben b?t?n sewimlili?imi ?st?me giymeye ?al??t?k?a sen bir zamanlar pamuk ama ?imdi ta? gibi ellerini ?st?me sawurup y?rt?yorsun b?t?n hareketlerimi. S?rekli tekrarl?yor zaman kendini. ?imdi seni silmek i?inn k?t? an?lara ihtiyac?m var. Umudumu, hayallerimi kendi ellerimle ?ld?r?yorum umudum g?zlerime bak?yor ?zg?n we ?aresiz. Son nefesini weren bir minik ku? gibi ne olur ?lmesem diyor. G?zya?lar?m kalbim buna isyan ediyor. Nasl?l dayanaca??m b?t?n olanlara. Yine de t?kenmiyor hislerim, susmuyor y?re?im... Wazge?emiyorum sewgimden..a?k?mdan..?zlemleri mden. Ben sana tutkundum bak??lar?na ?fkene ruhuna hep sana tutkundum..Izlerdim seni uzaktan uza?a... Damarlar?mda dola?an sewgine beni i?ten i?e bitiren a?k?na tutkundum... Dipsiz karanlik gecelerde sana s?yledi?im ?ark?lar sana yazd???m ?iirler hep seni anlatan hayaller we sana ??kan yollar sana ba?lanan umutlar..Her?ey sen; D??lerim ac?lar?m sevgim ellerim v?cudum hepsi sen Gitti?im yerlerde bakt???m g?zlerde hep seni g?r?d?m..Sen olmustum ben tamamen... Sana ne anlatayim? i?imdeki ac?y?m?? Kalbimdeki yaray?m?? Yoklu?unda ak?tt???m g?zya?lar?m? m?? S?yle sana ne anlatayim? Ama, her geli?imde bir kez daha g?nderdi?in oldum... ?nanamad???n, ?zerinden atlayamad???n korkular?n oldum... A?lad???n, ba??rd???n ya da sustu?un isyanlar?n oldum. Y?re?inde olmak isterken y?re?ine s???nan bir an? oldum... Haketmediklerim, art?k yeter!!! her?eyin olmak isterken belki de hi?bir ?eyin oldum... S?ylesene ben ger?ekten senin neyin oldum? A?k?m? buzda?lar?na ?arparak gidiyorum g?zlerini kalbime g?merek gidiyorum.
Masal bitti we art?k son ad?m? at?yorum ilk ad?ma inat.
Masal bitti we art?k son ad?m? at?yorum ilk ad?ma inat.