...................................
sana ihtiyac?m var
|
12-22-2006, Saat: 10:36 PM <
bir anlık bakış.....
sıcak bir dokunuş..... bir küçük öpüş....... senden beklediğim..... çok güzel ellerine sağlık ) bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:g?nd?ze ihtiyac?m yok... ?ok g?zel olmu? eme?ine ve y?re?ine sa?l?k...umar?m seni bu kadar ?zen bir ki?i yoktur...ama varsada onun i?in ?z?lmeye de?mez...kimbilir o ?imdi neler yap?yordur yada ??yle d???n sen onun i?in ?z?l?p a?larken acaba o senin i?in ?z?l?yormu ??????? bu soruyu sor kendine....ve ?z?lme olurmu
12-22-2006, Saat: 11:13 PM <
Teşekürler arkadaşım....
Benimde ONA ihtiyacım var.... Ama senin aşık olana değil benim aşık olduğuma.... Supersinnnnn O düşünsün bundan sonra bence neye ihtiyacı var baglamaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir anl?k bak??..... ben t?k.ederim theEFFECT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok g?zel olmu? eme?ine ve y?re?ine sa?l?k...umar?m seni bu kadar ?zen bir ki?i yoktur...ama varsada onun i?in ?z?lmeye de?mez...kimbilir o ?imdi neler yap?yordur yada ??yle d???n sen onun i?in ?z?l?p a?larken acaba o senin i?in ?z?l?yormu ??????? sa?olas?n arkada??m yaa:$ MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ek?rler arkada??m.... sa?ol can?m :$:$ MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ek?rler arkada??m.... yukardaki k?rm?z? yaz?da yazm?? oldu?un yaz?y? anlayamad?m ne demek istedi?in acaba yada ben sana yanl?? bi?ey mi dedim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?imdi sana seni anlatmak vard? | bilgeis | 3 | 556 |
04-07-2022, Saat: 04:05 PM Son Yorum: wildfang |
|
::allah?m sorsun sana:: | bilgeis | 4 | 595 |
04-07-2022, Saat: 06:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
yaz?klar olsun be sana | bilgeis | 6 | 758 |
04-06-2022, Saat: 02:11 PM Son Yorum: wildfang |