12-25-2006, Saat: 10:36 PM
11 de kalktım, dukkana yetıseyım dıye gec olmadan, sabah duş aldıkdan sora aceleyle ustume bıseyler gıyıp cıktım
sımdı saat 9:34 ve gıydıgım kot un cogu yerinde mavi boya var yenı farkettım.
gecen yıl odamı boyarken gıydıgım pantolmus!
bre mecnuuuunnn aklın nerdeeee!
Yorumları: 1,366
Konuları: 199
12-25-2006, Saat: 10:44 PM
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Aga moda bu diyerek durumu kurtarsayd?n ya bari:yikildim:i:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Yorumları: 1,366
Konuları: 199
12-26-2006, Saat: 01:43 PM
olsun olur böle vakalar takma
Yorumları: 7,654
Konuları: 771
12-26-2006, Saat: 01:51 PM
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Yorumları: 1,156
Konuları: 187
12-26-2006, Saat: 02:00 PM
Ya ArkadaŞim Takma Kafana Bazen Oluyor BÖyle Şeyler Bende GeÇen Hafta Bİr Kalktim Saat 8,30 İŞe GeÇ Kaldim Hemen Hizli Hizli Gİyİndİm Kapiyi Çekİp Çiktim Kapinin ÖnÜndn Taxİ Ye Bİndİm İŞe Geldİm Her YÜzÜme Bakan GÜlÜnce Farkettİm Kİ Kocaman Pofuduk Terlİklerİm Ve Takim Elbİse GerÇekten Çok Komİktİ Ama Allahtan Masa BaŞindan HİÇ Kalkmayarak Durumu Bertaraf Ettİm...İnsanlik Halİ Oluyor Bazen Takma Kafana
Yorumları: 1,156
Konuları: 187
12-26-2006, Saat: 02:01 PM
Ya Arkada?im Takma Kafana Bazen Oluyor B?yle ?eyler Bende Ge?en Hafta B?r Kalktim Saat 8,30 ??e Ge? Kaldim Hemen Hizli Hizli G?y?nd?m Kapiyi ?ek?p ?iktim Kapinin ?n?ndn Tax? Ye B?nd?m ??e Geld?m Her Y?z?me Bakan G?l?nce Farkett?m K? Kocaman Pofuduk Terl?kler?m Ve Takim Elb?se Ger?ekten ?ok Kom?kt? Ama Allahtan Masa Ba?indan H?? Kalkmayarak Durumu Bertaraf Ett?m...?nsanlik Hal? Oluyor Bazen Takma Kafana