..........................................
o biraz sa?ma bunu dinle sen.....
|
aayh çoq duygusal ya bilge nolur anlat kıs ben dinlerim vaala hay ben bu erkeklerin hepsi dayaklık nese teşekkürler gerçekten çokgüsel
duyguların samimiyeti, cümlelerin içtenliği yansımış kelimelere.
13usemmm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aayh ?oq duygusal ya bilge nolur anlat k?s ben dinlerim vaala hay ben bu erkeklerin hepsi dayakl?k nese te?ekk?rler ger?ekten ?okg?sel Yanl?? bir d???nce girdab?nda oldu?unun fark?ndas?nd?r umar?m... TARIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duygular?n samimiyeti, c?mlelerin i?tenli?i yans?m?? kelimelere. sa?olas?n............... 13usemmm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aayh ?oq duygusal ya bilge nolur anlat k?s ben dinlerim vaala hay ben bu erkeklerin hepsi dayakl?k nese te?ekk?rler ger?ekten ?okg?sel sa?olas?n............ MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yanl?? bir d???nce girdab?nda oldu?unun fark?ndas?nd?r umar?m...yyoo ?le bi girdapta diiilim ben h??h ::=) cidden ?lesiniz ama yaah nese baz?lar?n?z dielim de k?v?rm?? olal?m 13usemmm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yyoo ?le bi girdapta diiilim ben h??h ::=) cidden ?lesiniz ama yaah nese baz?lar?n?z dielim de k?v?rm?? olal?m K?v?rmaya gerek yok, ger?ek?i olal?m yeterli...
ben de öyle düşünüyordum ama fikrim değişti....benim aşkım bi tane ön yargı kötü dedim işte....haklıymışım kendimce........
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkes İçin Biraz Mutluluk | MissHayalet | 6 | 835 |
04-14-2022, Saat: 03:16 AM Son Yorum: wildfang |
|
Musalla Ta??(biraz uzun ama okumaya de?er...) | MasaL_perisi | 4 | 626 |
04-02-2022, Saat: 05:56 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yenilmedim aslında, belki biraz fazla açıldım | fiziko38 | 0 | 519 |