[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=dtMqpKBRmwA[/MEDIA]
Beyaz GüLüm....
|
[YT]QcuGcyxl8HU&eurl[/YT]
"Beyaz Gülüm Sevgimiz yaLan mıydı ne koLay söyLüyorsun kısa bir roman mıydı bitti diyorsun harcanan zaman mıydı şimdi gidiyorsun son defa sarıLarak MutLuLuk diLiyorsun hayata darıLarak öLümü diLiyorsun canımı da aLarak içten gidiyorsun … Gitme gitme beyaz gülüm gitme etme bana zuLüm etme ayrığın öLüm gitme ne oLur terk etme ... KüLLenmez közLerinin içinde eriyorum, kahreden sözLerinin sırrı ne biLmiyorum , akLımdan gözLerinin rengini siLmiyorum , gönLümü avutamam umutsuz bekLiyorum hasreti uyutamam öLmeden biLiyorum unutmam unutamam seni çok seviyorum ... SoLma soLma beyaz güLüm soLma yaLvarırım eLin oLma diken içinde kayboLma ne oLursun soLma..." Ben ilk defa bu video'dan dinlemistim bu parçayi.. simdi burada görünce video yu ve sözleri eklemek istedim... Tskler bu sarkiyi hatirlatip tekrar dinlememize sebep oldugun için..
09-25-2008, Saat: 11:38 PM <
' GİTME BEYAZ GÜLÜM '
Öyle güzel bi şarkı ki ama bi şarkı varki asla onun yerini tutamaz o da bende saklı kalsın (:
Benim konu addaya gitmiş sağolasın elfida eklemiş .. Teşekkür ederim .. (:
eveT çoq qüzeL bi şaRkı
bu benim orta okuLdaki müzik hocamın şarkısı yusuf cenqiz
09-29-2008, Saat: 02:34 AM <
Aaaa Yusuf Hocaaam:o:
Çok güzel sesi vardıı (: Gitar kursu veriyodu bize bi zamanlar Teşekkürler bu arada (: Ne kadar ünLü oLmuş :o:
eeT farkndaım baya ünLü olmş
şarkısı baya biLiniioo temmuz beyaz qüLüm diee qeçioo nette ufuk hocada baya ünLü oLmş yaa petek dinçözün soListLiqini yapıodu bi araLar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Vay GüLüm.... | €BeRimSin | 1 | 584 |
04-09-2022, Saat: 07:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
beyaz gülüm | İLAYDA | 1 | 572 |
04-09-2022, Saat: 01:45 AM Son Yorum: wildfang |
|
Beyaz Ve Sen Rober Hatemo | İLAYDA | 1 | 627 |
04-08-2022, Saat: 11:53 PM Son Yorum: wildfang |