p£r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bir zamanlar görevliydim kendini bilmez bir arkadaşın yaptıgı laflardan dolayı görevden uzaklaştım..
p£r!k!z! kimmiş bu kendini bilmez arkadaş. Belki kendini biliyordur.
SeRHaT ırgalamıyoo yerine ilgilendirmiyor ifadesini seçsen sanırım daha hoş olurdu.
hem tanımadığın bir insan hakkında bu söylediklerin çok çirkin tanısan böyle
konuşmazdın neye uyuz oldun kıskançlık mı bu?
uyuz olmak için bir ifade yetiyor bazen. carpadiem ya ben senden uyuz olacam ama tanımıyom ki gibi ifadeler kullanmıyoruz hayatta. sonra sen de arkadaşı tanımadığın için tanısa nasıl konuşacağını bilemeyebilirsin.
mod olana laf diyemessiniz o burda huzuru korumakla görevli hele de süper mod sa...
ben bizzat huzuru bozan mod. larda gördüm. bunu SeRHaT için söylemiyorum. Kendini bilmez biri de demiyeceğim çünkü kendini gayet iyi bilir.
mod olması yanlış yapmaması anlamına gelmez. eğer öyle olsaydı sen ya da başka bir mod sürekli olarak mod olarak kalırdı. görevi ne olursa olsun herkes hata yapabilir. bunu göstermekte yanlış değildir.
ve eklemek istiyorum serhat arkadaşımızdan bir özür dilemeni bekliyorum biliyorum ki yani umuyorum sen kötü düşünceli bir insan değilsin giderek gözümüzde küçülme rica ederim sana yakışmıyor lütfen..
carpadiem bu yaklaşım yanlış olmuş. Özür dilemeyebilir. Yaptığının doğru olduğunu düşünebilir (doğru olmasa da) karşı taraf. eğer bunu yapmazsa gözünüzde küçüleceğini söylemek hoş bir yaklaşım değil.
Arkadaslar bırakınn Herkes Yorum yapmakda ozgur.. Arkadas benı sevmıyo olabılır uyuz olabılır... cıfte SITANDART yaptıgımı dusunebılır... Bızı bılen bılıyo bızı seven sevıyo gerısını bosverın....
oldu mu şimdi SeRHaT sizi bilen ve sevenler dışında da bir hayat var. Onları bu kadar çabuk dışarda bırakmak doğru olur mu? mesela sizi bilmek ve sevmek isteyenler var onlara bunu çok görmeyin......
Aslında p£r!k!z!'na daha söylenecek şeyler var ama. gerek yok.....