Nerdesin özledim Seni..
|
çok Güzel ...
özlemlerin Son Bulmasi Ve Bidaah özlem Duymamaan Dilegiyle.. Sevdiklerin Hep Yaninda Olsun Hep Mutlu Ol Rose ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok Güzel ...TEŞEKKÜR EDERİM HİLAL...SENDE MUTLU OL CANIM BENİM SAÄžOL gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmadı şöyle güzel bi özleyenimizELBET OLUR ARKADAŞIM...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ...
02-02-2007, Saat: 10:40 PM <
Şimdi beni özlediğine varsayarsam şunu derim
Ben burdayım Ama biliyorum ki Onu çok Özledin... Ve sayılı saatlerin içinde özlemin bir süreliğine son bulacak düşünürken daha da özleyeceğin Onu Omür boyu yanında olması dileğimle oyle özle Onu Teşekürler güzel gözlüm Rose Yüreğine mutluluk... MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimdi beni özlediğine varsayarsam şunu derimSENİ DE ÖZLEDİM PERİM SENİN YERİN AYRI EVET ONUDA ÖZLEDİM PERİM HEMDE ÇOKKKKKKKKKK TEŞEKKÜR EDERİM PERİM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN .. SENİNDE YÜÜREÄžİNE SAÄžLIK PERİM ..SENDE İYİKİ VARSIN VE HEP YANIMDASIN SENİ SEVİYORUM...
02-02-2007, Saat: 11:18 PM <
Teşekürler bitanem...
Hep var olmaya çalışıyorum az ya da çok görünür ya da görünmez ama herkese mutluluk dileyen bir periim Yürekleriniz hep Aşk ve mutluluk ile dolsun sizlerin İyi ki varsınız İyi ki dileklerimi dileğeceğim insanlar tanıyorum...
perim Yürekler Yeter Az Yada çok Görünmen önemli Mi biz Seni Seviyoruz Sen Bizim Bi Tane Perimizsin En çokta Benim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
*Seni Çok Ama Çok Seviyorum* | *TATLI BELA* | 10 | 1,463 |
04-15-2022, Saat: 05:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
Seni Sevmek Suçtu Yüreğime | ezoo20 | 3 | 391 |
04-15-2022, Saat: 02:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
Seni Sana Nasil Anlatsam | roket55 | 3 | 511 |