şu ya da bu nedenden dolayı bazı isimlere karşı alerjiniz war mı
biriyle tanışıonus adı o sewmediiniz isim bu sizi etkiler mi
[ME] Antipatik buldugunuz isimler var mi?
|
02-10-2007, Saat: 02:28 PM <
şu ya da bu nedenden dolayı bazı isimlere karşı alerjiniz war mı
02-10-2007, Saat: 02:33 PM <
hayır ya niye etkilesi insana insan olduğu için değer verilmelidir isme göre ön yargılı olunmamalıdır bence ben ismi şu veya bu diye insanlara önyargılı davranmam onu tanımaya çalışırım o kişi hoşuma gitmezse yüzüne sölerimmm :
02-10-2007, Saat: 02:44 PM <
ben sorularıma cvp istiom ya evet ya da hayır ve nedeni ? ama sen ne evet demişssin ne hayır demişsin direk konuya girmişsin yani ve damardan girmişsin insana deger verme olayı filan
02-10-2007, Saat: 04:43 PM <
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sorularıma cvp istiom ya evet ya da hayır ve nedeni ? ama sen ne evet demişssin ne hayır demişsin direk konuya girmişsin yani ve damardan girmişsin insana deger verme olayı filan cevabım hayır insanlara isimlerine göre değer vermem........ ayrıca haklısın biraz dertli anıma geldi çünkü o anda tam baktımki abim diye konuştuğum sevdiğim saydığım biri beni engellemiş çok üzüldümmm ama ...........senin konuya denk geldi kusura bakma
02-10-2007, Saat: 05:05 PM <
evt
mesala adı eminse ben onu çok severim yada adı melekse daha çok severim )
ya isim benzerligi kadar karakterdemi benzer.ben rastladim o isimden tirsiyorum.3,4,5 ayni yaaaa
02-13-2007, Saat: 06:25 PM <
semih ismine alerjim war
kıslardanda kardeşim die söylemiyorum gamze ismine uyus oluyorum(allam duymasın beni):yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|