Lanet Olsun!
|
02-10-2007, Saat: 03:39 PM <
bazen insanların istedikleri olmuyo..
en çok diledikleri gidiyo... bazen kaçtı diyolarr.. bazende sıkıldı... bazıları sewipte ayrılıyo, bazılarıda nefretle ayrılıyo... ama olsun gidenin ardından bakma çünkü hiç bizaman geri dönmüyo... belki bende çok ösletim gideni ama dönmüo işte farkındayım dönmiyecekte.. yapabilecein tek şey war ... [SIZE=5]"UNUTMAK" [/SIZE]
Evet Yapilacak şey Herşeyi Unutmaktir
Sagol Güzel Yorumun Için....
02-10-2007, Saat: 08:50 PM <
unutmak ......... en acı ve imkansız şey hiç kimseyi unutmak istemem kötü bile olsa yaşanması gerekiyoki yaşandıı... gitse bileeeeeeee........ o vardı onu yok sayamam
çok teşekkürler hilal emeğine sağlık happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:unutmak ......... en acı ve imkansız şey hiç kimseyi unutmak istemem kötü bile olsa yaşanması gerekiyoki yaşandıı... gitse bileeeeeeee........ o vardı onu yok sayamam haklısın unutmak kolay degil zaten unutmak istesende unutamazsın yeliz sadece unuttugunu düşünürsün.. ama bazen unutmakta bi çözümdür ben tşk ederim yeliz okuyan gözlerine ve yorum yapan yüregine saglık....
02-10-2007, Saat: 10:33 PM <
arkadaslar ben kaan bnim sevgilim beni çok seviyodu.Bi kaç güne kalmaz çıkma teklifi etcektim ama kıza ne olduysa bana dedi seni çok seviyorum ama olmaz seni unutmam lazım bunu neden yaptı acaba bn bi kötülükte yapmadım.:kk:
valla kaan seni seviyosa geri dönecektir,belkide arkadaş çevresi filan bişey demiştir.
seviyosa geri dönecektir sana her şeyin hayırlısı olsun KAAN
02-10-2007, Saat: 10:40 PM <
valla insallah geri döner çünkü BENDE ONU ÇOOOK SEVİYORUM çok tesekkür ederim insallah dediğin olur.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bir a$k oLSun!!! | €BeRimSin | 6 | 401 |
04-13-2022, Saat: 03:04 PM Son Yorum: wildfang |
|
YoLun AÇık OLSun..! | €BeRimSin | 1 | 367 |
04-10-2022, Saat: 04:42 AM Son Yorum: wildfang |
|
D€Lirm€min biL€ S€nLi bir Sebebi OLsun İsTiyoRum.. | €BeRimSin | 7 | 488 |