İTİRAFF EDİYORUMM ÇOK YALNIZIM BEN YAA OFF OFFFFmiley18: miley18: miley18:
[i][t][i][r][a][f] [e][d][i][y][o][r][u][m]
|
Hey Arkadaşim Yalnizlik Yok ...kaldir Yüzünü Bak Yine Gün Doğdu..yazik Sana.. Yalnizim Diye şuraya Yazdiğin Zamana Yazik Yani.. Hadi çik Dişariya Bak Orada Hayat Vaaaar
02-22-2007, Saat: 09:23 AM <
gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt hemen yanlızlığını paylaşalım hehe yalnızlık paylaşılmaz!!!(paylaşılsa nasıl yalnızkalırız ki?)
02-22-2007, Saat: 10:12 AM <
saolun arkadaslarrr beni sırtımdan vurdular yaa o bakımdan yalnızımmmm saolunn arkadaslığınız içinnnn ama anladım kiii bir kızın bir damla göz yasıı hiç bir erkek için değmezzzzz
02-22-2007, Saat: 07:25 PM <
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saolun arkadaslarrr beni sırtımdan vurdular yaa o bakımdan yalnızımmmm saolunn arkadaslığınız içinnnn ama anladım kiii bir kızın bir damla göz yasıı hiç bir erkek için değmezzzzz sana değil artık güzelim Ah ölmüe koşar içim..... Gel Gel artık......... İçimi al ve öldür.. dön dön Artık seimi Al ve öldür... diyor düş sokağı sakinleri.... Sen düşüncenle tüm erkeklere hakaret ettin saol tşkler ne diyelim madem bir kızın gir göz yaşı bir erkek etmezmiş Sizde ağlamayın Hey alahım yarabim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi