slm millett,17 ya??nday?m ve izmir'de ya??yorum.siteyi tesed?fen g?rd?m ve ?ye olmak istedim.herkese tekrar merhabaaa
slmm ben geldimm
|
wyyy bi hemşerim daha cıktı h.g sende...
izmirin nereseinden...
hoşgeldin florya birde ismini sölersen sevinirim bende tesadüfen buldum burayııı
08-06-2006, Saat: 05:50 PM <
haketten ismini yazmamış... neyse söler şimdi ablası kızma hemen
tekrardan ho?bulduk arkadaslar.ad?m sahra ?zge ama benn sahra'y? kullan?yorum.bilginize... (florya desenizde olur)
arkadaslar biliyorum ard arda mesaj yazmak yasak ama kendimi biraz daha tan?tmam gerek san?r?m.dedi?im gibi ger?ek ad?m sahra,izmir'de ya??yorum ve lise 3 ge?tim.bende arkadas p?r!k!z! gibi arkadslar?mla vakt ge?irmeyi ve gezmeyi ?ok seviyorum.en b?y?k vazge?ilmezim intternet.bu arada izlemedi?im korku fimi kalmad? galiba ama ne yaz?kki hi? biri ben korkutmaya yetmiyor.art?k teknolojinini ilerlemesi laz?m bu arada ?iir yazmay? ve okumay? ?ok severim.geyik yapmay?da tabi.en sevdi?im renk pembe en sevdi?im yemek...dermi?im valla akl?ma ba?ka bi?i gelmiyor.art?k gerisi tan??t?k?a konu?tuk?a ve payla?t?k?a olur.bu arda izmir g?zelyal? semtinde oturmaktay?m.buyrun gelin bir ?ay?m? i?in.herkese muckkk
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
slmm millet ;) | UNILee_34 | 16 | 656 |
04-13-2022, Saat: 09:35 PM Son Yorum: wildfang |
|
bende geldimm<<<periliçe>>> | öslem | 36 | 1,302 |
04-13-2022, Saat: 04:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
slmm bende geliverdim :D | asi_carisma | 26 | 1,401 |