Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
slmm ben geldimm
Big Grinslm millett,17 ya??nday?m ve izmir'de ya??yorum.siteyi tesed?fen g?rd?m ve ?ye olmak istedim.herkese tekrar merhabaaaBig Grin Big Grin
Ara
wyyy bi hemşerim daha cıktı Smileh.g sende...
izmirin nereseinden...
Ara
merhaba hos geldın dost
Ara
hoşgeldin..................
Ara
hoşgeldin florya birde ismini sölersen sevinirim Big Grin bende tesadüfen buldum burayııı Big GrinBig Grin
Ara
haketten ismini yazmamış... neyse söler şimdi ablası kızma hemen Big Grin
Ara
Hoş Geldin...
Ara
tekrardan ho?bulduk arkadaslar.ad?m sahra ?zge ama benn sahra'y? kullan?yorum.bilginize...Big Grin (florya desenizde olur)Big Grin
Ara
arkadaslar biliyorum ard arda mesaj yazmak yasak ama kendimi biraz daha tan?tmam gerek san?r?m.dedi?im gibi ger?ek ad?m sahra,izmir'de ya??yorum ve lise 3 ge?tim.bende arkadas p?r!k!z! gibi arkadslar?mla vakt ge?irmeyi ve gezmeyi ?ok seviyorum.en b?y?k vazge?ilmezim intternet.bu arada izlemedi?im korku fimi kalmad? galibaBig Grin ama ne yaz?kki hi? biri ben korkutmaya yetmiyor.art?k teknolojinini ilerlemesi laz?mBig Grin bu arada ?iir yazmay? ve okumay? ?ok severim.geyik yapmay?da tabi.en sevdi?im renk pembe en sevdi?im yemek...dermi?imBig Grin valla akl?ma ba?ka bi?i gelmiyor.art?k gerisi tan??t?k?a konu?tuk?a ve payla?t?k?a olur.bu arda izmir g?zelyal? semtinde oturmaktay?m.buyrun gelin bir ?ay?m? i?in.herkese muckkk
Ara
heee güselyalıdasın demek....
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  slmm millet ;) UNILee_34 16 1,873 04-13-2022, Saat: 09:35 PM
Son Yorum: wildfang
  bende geldimm<<<periliçe>>> öslem 36 3,643 04-13-2022, Saat: 04:48 PM
  slmm bende geliverdim :D asi_carisma 26 2,892 04-12-2022, Saat: 09:00 PM
  slmm __Gül gÜzEl!__ 13 1,551 04-11-2022, Saat: 08:19 PM