Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ben küçükken ... (itiraf ediyorum)
Bigün kardeşimi çok kötü dövmüştüm annemde benidövmüş tü we kardeşine bi daha elkaldırmıycaksın demişti korkumdan bagıramıyodum bile Big Grin bende gittim komşunun çocuguna para werdim gitkardeşimi döv dedim oda gitti dövdü rahatladım hee bişey unutttum bide kardeşimi dövdü diye gittim para werdigim çocugu dövdüm nasıl kardeşimi döversin diye korudum şakacıktan:yikildim:

hani tekel-kaçak çay felan warya bigün kaçak çayiçiyoruz annem benkaçak çayı daha çoksewiyorum dedi ben başladım anne ya polisler bizi yakalarsa neden kaçak çayiçiyoz anne içmeyelim bir daha diye aglamaya :yikildim:

kuzenimle aramda 2 yaşwar ben 2,5 yaşındaymışım oda daha yeni bebekmiş Big Grin çokta kıskanırmışım onu =)yüzünü hepcimcikledigimden yüzünde hep yaralar izler olurmuş annemler pudrayla kapatırlarmış bu sefer de çocuk ruh gibi bembeyaz olurmuş:yikildim:
Ara
süper ya hele şu para verme işi
Ara
Sende Fırlamanın Tekiymişsin Big Grin
hehehe :Big Grin allah wergisi naparsın
Ara
:yikildim: manyaxxx Smile
Big Grin hadi bea şimdide öleyim tek fark daha cimriyim para wermeden dövdürtüyom Big Grin hehehehhehe
Ara
:yikildim:
koptm sende az deiLmi$sin Big Grin
Ara
kısss dur daha yarısını yazdım annem gelsin ona bi sorıyım unuttum yaptıklarımı Big Grin
Ara
senden beklerim zaten bunları...
Big Grinehuehuehu nusret abi sende itiraf et korktun dimi Big Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  itiraff EdiyorUM :) bEn oNu SeViYoRuMMM Shimariq_Shey 39 6,342 05-26-2026, Saat: 08:10 PM
Son Yorum: Leader
  bi itiraf daha djseninim 6 1,290 04-14-2022, Saat: 06:41 PM
Son Yorum: wildfang
  Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D coNrad 1 964 04-14-2022, Saat: 01:59 PM
  Itiraf Ediyorum djseninim 23 2,980 04-14-2022, Saat: 07:45 AM
  Hehehe İtiraf Ediyim Bari... ZeNiTH 32 3,512 04-14-2022, Saat: 03:17 AM

Konuyu Okuyanlar: