Yeterli görenler görmeyenlere anlatsın şaka şaka isteyen olursa yine resmimi koyarım sefgiler yorumlar için ayrı ayrı çok çok çooooook teşekkürler
gULSHEn ablanızın resimleri merak edenler buyrun :)
|
03-22-2007, Saat: 02:40 PM <
süpersin sen ya.....
allahım seni sevdklerine bağışlasın.....
Abowwwwww ..
Ablam Gözlerim Kamaşıverdi Geçici Bi Süre Göz Rengine Diyecek Laf Yok.. Çok Güzelsin Abla Allah Sevenlerine , Sevdiklerine , Vatana Millete Bağışlasın *TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpersin sen ya..... yok cnm süper değilim cnm bnm sizlerin kalbi okadar güzelki süper gibi görüyonus o senin kalbinin güzelliği çok sağol tatlım Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abowwwwww ..valla mı be! şimdi kendimi güzel hissetmeye başlasam mı ne yaw bilseydim daha önceden resmimi koyardım süper moral verdiniz
Yok Moral Vermedik ..
Doğru Olanı Söyledik.. O Kdar çokki güzelim diye ortada gezninen insan .. Ama abla sen gerçekten güzelsin .. Tekrar tsklrer
03-22-2007, Saat: 02:48 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok cnm süper değilim cnm bnm sizlerin kalbi okadar güzelki süper gibi görüyonus o senin kalbinin güzelliği çok sağol tatlım süpersin süper....rica ederim gerçek bu....: Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok Moral Vermedik ..sağolasın cnm bnm teşekkürederim
ayyy GüLshen apLa (= Çok çekici and çok cici and.vs vs vs kısacaa kıskanılcak kadar Güselsin...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
beni merak eden var mı yaa | EyLuLce | 44 | 3,398 |
04-09-2022, Saat: 05:57 AM Son Yorum: wildfang |
|
Buyrun Buda Benim :) | commandante | 14 | 1,944 |
04-06-2022, Saat: 11:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
Buda CReATuRE resimleri... | CReATuRE | 161 | 8,914 |