[YT]PLgmLu7oFIM[/YT]Vazgectım bu paylasımdan!
Ahmet Kaya - Hadi Sen Git İşine
|
[COLOR="Purple"]güsel bir paylaşım
çok sağol... kaç yıl önceki program acaba bu[/COLOR]
[COLOR="Purple"]daha fazla olması lazım
çok süper şarkıları var adamın yaww[/COLOR]
vallaha ben katılmıyorum bu insanada bunu savunanlarada melmeketime insanlarına hakaret edenbir insan hemde bu toprakların ekmegini yemiş nakör bir insan hiç saygı duymuyor aksine nefrettle kınıyorum .genede buyüklük bizde kalsın allah rahmet eylesin derim
blue_belial
04-26-2007, Saat: 05:01 PM <
bız sarkılardan bahsedıyoruz.
yanı o bı sanatcıydı ve sarkıları bızı ılgılendırır. eger dedıgın gıbı yapmamız gerekırse ıbrahım tatlısesıde dınlememız gerekır. ve halka komunızmden daha kotu seylerı ozendıren sanatcılarıda kınamamız gerekır. o zaman sadece dınleyecegımız 2 yada 3 kısı kalır. sen hıc amerıcan fılmı ızlemıyosun galıba? evınde tv falan yok? buyuk medya grupları basta olmak uzere hıc bırının buyumesıne yardımcı olmuyosun galıba? yanı eger bunları yapıyosan her savasta senınde bı sarjor mermın var demektır. demek ıstedıgımı anladın ıns. hanı bı soz vardır "ameller nıyetlere goredır" blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bız sarkılardan bahsedıyoruz.sana aynen katılıyorum kardeşim.emeğine sağlık. ahmet kayayı saygıyla anıyoruz. mekanı cennet olur inşallah. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Umut Kaya*Gül Güzeli | PCKoPaT | 2 | 780 |
07-05-2012, Saat: 12:53 AM Son Yorum: PCKoPaT |
|
Atiye (2011) - Ahmet | MaSaL | 0 | 410 |
04-23-2011, Saat: 07:23 PM Son Yorum: MaSaL |
|
ahmet kaya yakomoz | MaSaL | 0 | 545 |
10-06-2010, Saat: 03:32 PM Son Yorum: MaSaL |