..........................
*Güle Güle Sevgili...Güle Güle*
|
Ölüm kapıda bekler Sararmış bir son bahar Tenimden dökülüyor yaprakları Ölümle randevuma geç kaldım Oysa katil ölüm Kapı arkasında. Sıramı bekler. Kaçacak köşeler ararım Son nefesimin sıcaklığında. Pandomim yapıyorum Gürültüsüz kalabalıklar arasında
Beni görmüyor, duymuyorlarSessizlik, kulaklarımı acıtıyor Bize ölümden korkmayı öğrettiler Köşemize çekilip Pusuya yatmayı Ölümün ansız gelişini Elveda dilimde
sen yoksun gözlerimde umutsuz bekleyiş sevemiyorum seni küskünüm bilmeden bütün sevgine inat seni unutturdular bana acımasızca... Razı olmadan bırakıyorum yüreğimde sancılar gözyaşı hüzün sensiz gecelerim bırakıp gitmek unutma... zor olan buymuş anladım ayrılık sonradan koyarmış meğer... Ezik bir sevda yüreğimde sensiz gecelerde gözyaşı kararsız bekleyiş seni bıraktığım günden sonra bana dönmeni bekledim dönmeyeceğini bile bile ağladım gecelerce... Neden dedim kendime neden bıraktın diye söz vermiştim kendime ayrılık yok artık diye mecburdum bunu yapmaya özlemi içime gömük seni sen olmadan yaşamak için gidiyorum ölüme... çok güzel canımcım..
herşey o güzel gönlünce olsun
04-09-2007, Saat: 12:38 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkür ederim şekerim şeker.....
04-09-2007, Saat: 12:39 PM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beğenmene sevindim ben teşekkür ederim bana eşlik ettiğin için.... saol seninde herşey gönlünce olsun tatlım....: : : |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gece ve sevgili yalnızlığım... | €BeRimSin | 10 | 597 |
04-12-2022, Saat: 11:50 AM Son Yorum: wildfang |
|
*¤*¤*¤ GüLe GüLe SevgiLim GüLe GüLe...*¤*¤*¤ | €BeRimSin | 12 | 1,119 |
04-12-2022, Saat: 11:21 AM Son Yorum: wildfang |
|
HaYaliNİZDeKi AŞk SeVgİli İDeaLiNİz ? | experiance | 21 | 1,593 |
04-11-2022, Saat: 03:41 AM Son Yorum: wildfang |
|
G?c?m yok... Ey sevgili t?kendim art?k! ?ek ipimi ?leyim... | PaPaTYa_PReNSeS | 3 | 371 |
04-07-2022, Saat: 12:14 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bu SeNiN SoN Gidi?iN OLsuN SevGiLi | €BeRimSin | 3 | 532 |
04-04-2022, Saat: 12:29 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi