Sana Dün Söylemiştim Değilmi Bana Telefonunu Nasıl Bulduğumu Sorma Diye Ben Bulurum Sana Söyledim Benimle Görüşeceksin Diye Ama Sen Telefonu Yüzüme Kapattın Söylediğim Gibi Telefonunu Nasıl Bulduysam Adresini de Bulmak Benim İçin Hiç Te Zor Değil Sen Benle Görüşmeye Gelmezsen Ben Sana Gelicem Bundan Emin Ol Sen Şimdi BEnim Şaka Yaptığımı Düşünüyorsun Ama Çok Yanılıyorsun Ben Seni Çok Seviyorum Ve Kimseyle Paylaşmaya Niyetim Yok Aşkım Aşkım Diyorum Çünkü Benim Aşkımsın Sen Seni Çok SEVİYORUM erci erci erci erci erci erci [SIZE=3]Görüşürüz Aşkım[/SIZE]
Sana Söylemiştim Değilmi ?
|
Sevmek sevmek...
Karşılık beklemeden Gerçekleşmesi ahir zamanda mümkün bir mucizeye inanmak... Her sabah gün ışımadan önce, Kaderi silip silip yeni baştan yazmak... Sevmek Bundan İbaret olsa gerek... Sevgiler... ALDıRMa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler Ezberimsin Ama Ne Yapa Bilirim Seviyorum Çok Ya Bu Sevgi Nasıl Başladı ki.. Erdem'i Önce Tanıyor muydun..? Burda mı Oldu.. Yazılarından mı.. ? ????
Hayır Tanımıyorum Tabiki Burada Tanıdım Yazılarından Beni Aldı Götürdü İşte Bu Dedim Beni Böyle Sevecek Birisini Arıyordum Ben Buldum Da Sonunda Ama Cevap Vermiyor Bile Bana Ama Ne Yapabileceğimi Daha Bilmiyor
Carismaboy Bahsetmemiş olabilir ama bundan sonra bahsedecektir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
::..ne Zaman Anlarsin Ola?..::SANA....! | PaPaTYa_PReNSeS | 8 | 614 |
04-13-2022, Saat: 06:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Sana İtirafımdır... | €BeRimSin | 117 | 6,565 |
04-10-2022, Saat: 09:39 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitiyorum Sana ama... | blue_belial | 5 | 642 |
09-14-2007, Saat: 12:40 AM Son Yorum: Rüya Güzeli |
|
sana bir mailim varrrr babaaa...çok etkilendimmm arkadaşlarrrr.... | GCLRNFNS | 1 | 499 |
03-25-2007, Saat: 06:52 PM Son Yorum: ezoo20 |
|
Ben Sana A?ik Olmu?um Sultan | mert | 25 | 2,159 |
11-27-2006, Saat: 07:23 AM Son Yorum: ZeNiTH |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi