..................
§ëni ¢øk §ëvi¥ørµm HërşÃ«Â¥im (§&§)
|
04-11-2007, Saat: 08:20 PM <
coq coq coq güsel olmusss
H A R İ K A TEk kelimeyle... sultanımın eli demişse ztn güseldir o(: oo bitane bitane bi bi(: Gıjık carisma boy baq baq kısh neler yapıo sen ise nerelerdesin kmblr asqım herseye en güseline laik gıjık mıcık dedime bkmaın süleymandaii cocuk allah için ama sultanım melek nickindende blli onu choq sefiom Tek onların asqına inanıom bu dünyada ve sadece öle olck...! Yalanlardan usaq tek Asq! SulTan(L) Süleyman
04-11-2007, Saat: 08:29 PM <
Kod: [SIZE=3][COLOR=black][i][b][FONT=Georgia]Kendi yüreğimi senin ellerine bırakırken.Basit gelecek belki tüm anlatamadıklarım. Bir şeyi çok iyi biliyorum sen anlayacaksın günü gelecek.öyle masum, öyle güzel ki seni yaşamak...Ben seni öyle yaşıyorum.. bitanem benim, herşeyim, yine döktürmüşsün... Gün geçtikçe güzelliklere güzellik katıyorsun, beni o kadar mutlu ediyorsun ki anlatamam bunu sana, inş hiç bir şekilde bozulmaz birlikteliğimiz, herşeye inat, hayata inat hep birlikte olacağız bitanem, Seni herşeyden çok seviyorum..
04-11-2007, Saat: 09:55 PM <
SempatikKız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:coq coq coq güsel olmusss ayy canımsınn sen bnm yaaa datlım bnm saolasınnn..... bende seniiiii çok seviyorum unutmaa datlım sende bi bibibibibib bitanesinn allhım sana biism aşkımızdan daha güselini daha...büyüğünü versin
04-11-2007, Saat: 11:44 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SEN HEP MUTLU OLO BEBEÄžİM BEN HERŞEYİM YAPARIM SEN BNM CANIMDAN CANSIN HERŞEYİM 1TANEMSİN.... HEP BİRLİKTE OLACAÄžIZ ÖMRÜM BENDE SENİİ CANIMDAN DAHADA ÇOOOOOOOK SEVİYORUMM....
Öhüm Öhüm...
*Benim Canım SevguLum eiyiki warsın..Allah'm benden alsın ömrüne katsın... *Sensizken olmuyor..İnan yerin dolmuyor kimse beni anlamıyor...Derdimin dermanı sensin sen... *Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi..Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyiii..Ne olur bırakma ellerimi... Sizin şarkılarınz..Sizin güzelliğinizz...Her$€Y sizsinizz...Her işte bir hayır bu işte hepsi sizsinizz... Hayat iki kelimeyle hem doğru söyLer hem yaLann... Seni seviorummm... Rabbim inş banada sizinki gibi bir aşk nasip eyLer... Sevgiyle kalın...
04-12-2007, Saat: 09:45 PM <
cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o guzel ask dolu yuregına saglık saolasın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
I£k DëƒÃ¢ §ëvi¥ørµm ( § & §) | >As!_M€L€q< | 8 | 443 |
04-13-2007, Saat: 05:38 PM Son Yorum: >As!_M€L€q< |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi