saatımı gİdİŞİne ayarladım.. sankı hİç gİtmemİŞsİn gİbİ.. gİdİŞİnden sonra bİr an bİle geçmemİŞ gİbİ...
sensİz zamanlarda boŞluklardayım.. kaybolmusum... düŞüyorum süreklİ
gİdİŞİnİ İzlemekte mİ vardı ardından.... hanİ hayellerİmİz... hanİ düŞlerİmİz... hanİ yasayacaklarımız vardı... hanİ hep bİz vardık.. ve hep bİz olacaktık........
hanİ bahcelİ küçük bİr evİmİz olacaktı... İçİnde 'bİz' olduÄžumuz
hanİ aŞkımızın en deÄžerlİ hedİyesİnİ tadacaktır... sen anne ben baba olacaktım...
konussana sevdİÄžİm... ve söyle bana
kım ısıtacak senİ soÄžuk ve yanlız gecelerde
bİr damlasına bİle kıyamadıÄžım gözyaslarını kİm sİlecek....
kİm güldürecek yüzünü.. gülüŞüne ömrünü adayarak
sen Şİmdİ tüm bu sorulardan habersİz,, yasamaktasın kabuÄžunda
ben İse sana soramadıÄžım sorular.... ve kalbİmde sevdanla gİdİyorum uzaklara... bİlmİyorum yolum nereye...???
belkİ sonuma yolculuÄžum... belkİ yenİ umutlara... her zaman İçİmde hİç bİtmeyecek sevdanla.... hoŞcakal sevdİÄžİm
elveda......
sensİz zamanlarda boŞluklardayım.. kaybolmusum... düŞüyorum süreklİ
gİdİŞİnİ İzlemekte mİ vardı ardından.... hanİ hayellerİmİz... hanİ düŞlerİmİz... hanİ yasayacaklarımız vardı... hanİ hep bİz vardık.. ve hep bİz olacaktık........
hanİ bahcelİ küçük bİr evİmİz olacaktı... İçİnde 'bİz' olduÄžumuz
hanİ aŞkımızın en deÄžerlİ hedİyesİnİ tadacaktır... sen anne ben baba olacaktım...
konussana sevdİÄžİm... ve söyle bana
kım ısıtacak senİ soÄžuk ve yanlız gecelerde
bİr damlasına bİle kıyamadıÄžım gözyaslarını kİm sİlecek....
kİm güldürecek yüzünü.. gülüŞüne ömrünü adayarak
sen Şİmdİ tüm bu sorulardan habersİz,, yasamaktasın kabuÄžunda
ben İse sana soramadıÄžım sorular.... ve kalbİmde sevdanla gİdİyorum uzaklara... bİlmİyorum yolum nereye...???
belkİ sonuma yolculuÄžum... belkİ yenİ umutlara... her zaman İçİmde hİç bİtmeyecek sevdanla.... hoŞcakal sevdİÄžİm
elveda......