sizi bilmem ama ben duygusuz.com dayım hemde msnde yim hem okey oynuyorum bir yandan da müzik dinliyorum ve gelen müşterileri bakıyorum...
sizce az mıı :?
şu an ne yapıyorsunuz..
|
sizi bilmem ama ben duygusuz.com dayım hemde msnde yim hem okey oynuyorum bir yandan da müzik dinliyorum ve gelen müşterileri bakıyorum...
05-01-2007, Saat: 01:41 PM <
duygusuzda cirit atıyorum
sunulan paylaşımlara göz atarken yorum yapmaya çalışıyor bir yanda dasizlere unacak güzEL paylaşımlar hazırlıyorum + işyerindeki arkadaşlarla muhabbet ederken bir yandan tlf bağlıyor bir yandan da gelen faxları düzenliyor fotokopisini çekiyor imzalatıp işleme soktukdan sonrada dosyalıyorum + şirkete gelen giden misafirlerin sorularına cvp verirken onların işleiylede ilgileniyorum + msn deki arakdaşların,özellikle akrabalrın sorularına cvp vermeyeçalıyor bir yanda da muzurluk yapıyorum + daha sayamadığım bir çok şey yapıyorum sence bu az mı ?
05-01-2007, Saat: 01:51 PM <
Dinleme molasındayım
Kahve içiyorum... Şiirler okuyorum Güzel paylaşımlarda bulunan arkadaşlarımıza tşk esirgememeye çalışıyorum Mola dinlenmek içindir...Şiirler de fazlasıyla dinlendiriyor... PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: duygusuzda cirit atıyorumvalla helal olsun demekki herkesin grevi zor allah sabır versin ne diyeyim... MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dinleme molasındayım doğru söylüyorsun arkadaşım bende dinlenmek için ya müzik dinlerim slow olması şartı ile yada kitap okurum yada arkadaşlarıma giderim onlarda yan dükkanda çalışan insanlar ee ne yaparsın evden cok dükkanda vakit geçiyorum
blue_belial
05-04-2007, Saat: 02:36 PM <
sol elım sol bacamın ustunde
sag elım mausenın boynum tutulduu ıcın arada bı kafamı saga sola egıyorum parmak uclarım yere degıyo kulagımda kulaklık, bılmedıgım bı kadın yabancı bı sarkı soluyo sımdıde kulaam cınladı sımdıde akon dan - ghetto calıyo bu kadar sımdıde yuzumde pıs bı gulumseme belırdı
blue_belial
05-10-2007, Saat: 05:16 PM <
annem odanın kapısını sonuna kadar actı
pencere bı yandan bolkan bı yandan! nemı yaopıyorum? üşüyorum. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|