Firari Fırtına
08-20-2006, Saat: 12:40 AM <
?zlemek mi ...
Ak?am?n matem rengine b?r?nd??? saatte g?ky?z?ndeki kandiller tek tek yanmaya ba?lad???nda i?imde sessiz bir ???l?k... ?zlemeyi ?zledim. ?zlemeye de?er ne kald?ysa...
?zlenen nerde acaba kimbilir ....Haberi bile yokdur belkide ...
Sevg ...
Firari Fırtına
08-20-2006, Saat: 12:42 AM <
Özlemek mi ...
Yalnızlık gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem...
Sevg ....
Firari Fırtına
08-20-2006, Saat: 12:44 AM <
Özlemek mi ...
Bir Karanlık geliyor yokluğunun ardından. Ne zaman güneş batsa bu son gecem diyorum. Vazgeç yaLan dünyanın köhne saLtanatından. Yeti$ir bunca keder bunca aLem diyorum. Bu ne bitmez ayrıLık, bu ne bitmez özLem diyorum .
Sevg ...
Firari Fırtına
08-20-2006, Saat: 12:46 AM <
Özlemek mi ...
Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde söyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek...
Sevg ...
Firari Fırtına
08-20-2006, Saat: 12:48 AM <
Yanlızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak çöllerde olmaktır, yanlızlık bu şehirde seni arayıpta bulamamaktır...
Firari Fırtına
08-20-2006, Saat: 12:48 AM <
Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiiiçiiimmm...
Firari Fırtına
08-20-2006, Saat: 03:01 PM <
Anlattım be güzelim . Bunuda sen bilemessin ....zor zor
Firari Fırtına
08-21-2006, Saat: 09:21 PM <
Canımsın elbette alabilirsin . Suskunluk bazen iyidir ....