08-21-2006, Saat: 09:30 AM
evet bunu ger?ekten payla?mak istiyorum ??nk? bug?n ?ok tuhaf birg?n benim i?in ikinci kez ayr?l?yorum candostumdan bug?n.ilkinde ben gitmi?tim ?imdi o gidiyor uzaklara ?ok uza?ada de?il hani ya yinede ayr?l?k giriyo i?te aram?za.Birisine bu kadar de?er vermek hem ?ok g?zel hem k?t? ??nk? bu gibi zorunlu ayr? d??meler yoruyo insan? can?m karde?im benim ya.Bundan sonra ak?amlar? d???n?yorum ya uzun bi s?re bi tat alamam biliyorum sonra sensiz ge?en zamana al??mak.Hani al??mak hikaye ya neyse sensiz durmaya al??mak ?ok zor benim i?in ama a??k olsun yolun hay?rl?s?yla gel bir an ?nce.??ten ??kt?ktan sonra ne yapar?m ben sensiz yawwww,nas?l ge?er zaman,annen sen gidince g?zel yemeklerde yapmayacakm?? eee buda ?ok k?t? zaten yaff kankim karde?im ?imdi ben tavlada kimi yencem yada cengizi kim ??ld?rtacakta ben patlayana kadar g?lece?im.Ya bi an ?nce d?n tamam m? karde?im benim ya...?Y?K? VARSIN......
oda guzel ,herseyi paylasmak..biz okuldayken simitimizi paylasirdik,en yakin dostumlada cayimi...simdi onun yoklugunda cay sevmezim!