BİRİNİ ÖLDÜRMENİZ GEREKİYOR NASIL ÖLDÜRÜRSÜNÜZ
:??:??:??:??:??:??:??:??
Birini öldürmeniz Gerekiyorr
|
06-03-2007, Saat: 03:48 PM <
BİRİNİ ÖLDÜRMENİZ GEREKİYOR NASIL ÖLDÜRÜRSÜNÜZ
blue_belial
06-15-2007, Saat: 08:04 PM <
1 karton jilet alıp
her santimetrekaresini itinayla keserdim yavas yavas ilk olarak hemen ölmeyecegi yerleri keserim 1-2 hafta sürerdi herhalde eger oldurecegım kadar lanet bırıyse bunu haketmıstır var gercı bı kac tane oldurmek ıstedıgım ama.. senden ızın cıkarsa oldururuz ayıpsın
06-15-2007, Saat: 11:37 PM <
yaff neden öldürüyos o canı bizmi verdik ki
alalım boşverin böle seyleri yaşam hakkı kutsaldır
aşk acısıyla önce kendime aşık ederdim sonra süründürürdüm kızsada aşık olduğu kişiyle evlenirdim:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:delüyüm ben:yikildim::yikildim:
06-22-2007, Saat: 03:30 PM <
ilk önce onu bayıltıp bir yataga baglardım. kendıne geldıgınde gözlerinin içine baka baka gögsünün arasından göbegine kadar neşterle keserdim. bunları yaparken de onun olmemesı vya bayılmamasını saglardım. canlı canlı karnını actıktan snra iç organlarını ona gosterırdım. hergun bir organını cıkarırdım. artık ne zaman ölür bilmem.
[COLOR="Black"]allam bunların hepsi katil durun yaf öyle hemen kesmeyin...
olaya intihar süsü verin...yoksa içeri atarlar sizi...önce bi uçurumun kenarına götürün o şahsı, orada şey deyin ona; bak aşağıda kuş var veya başka bişey...onuda siz düşünün... sonra bir hamleyle aşağa...dikkat edin sizide tutmasın...yoksa gerçek bi intihar olabilir... olaydan sonra cenazesinede gidinki sizden şüphelenmesin...şimdi siz diceksiniz ki sen nerden biliyon böle adam öldürmeyi...birinde uyguladımda ordan biliyom...herkese başarılar dilerim...kolay gelsin[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|