?nce ben ba?l?yom
valla ben bi hata yapt?m d?zeltebilmek i?in yalan s?ledim kendimi su?lu hissediyorum.....
valla ben bi hata yapt?m d?zeltebilmek i?in yalan s?ledim kendimi su?lu hissediyorum.....
B?r Nedenden Su?layin Kend?n?z?......
|
?nce ben ba?l?yom
valla ben bi hata yapt?m d?zeltebilmek i?in yalan s?ledim kendimi su?lu hissediyorum..... *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende can dostumu u?urlayamad?m bak buna ?z?l?r?m i?te
Bende hala bir i? bulamad?m...:o
?u? bende zaman?nda adam gibi ?al??mad?k... tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende hala bir i? bulamad?m...:o tuti bu hakkaten ?ok k?t? bi durum he ama vazge?me bulursun ama armazsan zorrrrrrrrrrr.............
08-23-2006, Saat: 03:55 PM <
kendimi eleştirirken çok acımasız olduğum için............
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tuti bu hakkaten çok kötü bi durum he ama vazgeçme bulursun ama armazsan zorrrrrrrrrrr............. Hehee aramadığım ordan bakınca bu kadar belli oluyor mu yav?.. isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendimi eleştirirken çok acımasız olduğum için............ sadece kendine mi kardeş objektif ol biras allah aşkına namını duyduk yani tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee aramad???m ordan bak?nca bu kadar belli oluyor mu yav?.. hehe tuti senin elinde gitar var bendede ba?lama vard? i?sizken bende onu ?al?odum
08-23-2006, Saat: 04:00 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece kendine mi karde? objektif ol biras allah a?k?na nam?n? duyuk yani??yle bi durum ??kmas?n kendime yapt???m?n ac?s?n? sizlerden ??kar?yor de?ilim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkes Üsttekini Sacma Bir Nedenden Dolayı Banlasın | tuti | 858 | 18,645 |
04-13-2022, Saat: 11:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
üsteki üyeyi sacma 1 nedenden dolayi ban | tatlı@_cadı@_vbulletin3_import7443 | 15 | 1,017 |
09-12-2007, Saat: 02:30 PM Son Yorum: CReATuRE |