yaa bi gitar öğrenicez diye sağ elimizin tırnaklarını uzattık sorun oldu yaa. uyus oluyorum onlara. uzattığımdan beri içimden bi ses sürekli "bak kızım sen namaz kılıyosun. tırnaklarının arasında zerre kir olmasın temizle hadi temizle "diyo. temizlemekle kalsa. sonra içimdeki ses "temizledin bide düzelt bak asimetrik olmuş . hayır orda değğil bak baş parmağın. kör müsün kızım bak iyice bozdu şurası Allah Allah..." demeye başlıyo. düzeltiyorum bu sefer "git elini yıka pasaklı. nası kızsın sen ben anlamıyorum ki " diye söylenmeye başlıyo. yıkıyorum "eline bi krem sür bari yumuşasın. her şeyi ben mi öğreticem yaa." evin her yerine tırnak bakım setiyle gidiyorum yaa artık yeter. içimdeki sesle aramı bozdu 5 tane tırnak . azıcak uzadılar diye kendilerini ne zannettilerse. şu arpejleri bi öğrenim kesicem kökünden çıkmasınlar bir ay bu ne yaa . deliricem. içimdeki ses sende sus artık . törpülemiicem ben asimetrik seviyorum onları tmm? tör-pü-le-mi-ceeeeeeeemmmmmmm. Allah Allaaaaaah.
tırnaklarıma uyus oluyorum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,029 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 650 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 850 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
uyuz oluyorum hala yaaa | bilgeis | 10 | 935 |
04-05-2022, Saat: 12:25 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi