madeinnn gecelerin efendisi...
|
Allah ım ya özene bözene yaratmışsın kardeşimi
canım benim süpersin süper
abı Allah özene bezen yaratmıs Allah sevdıklerıne ve sevenlerıne bagıslasın
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah ım ya özene bözene yaratmışsın kardeşimi tşk ettim kankaa allah hepimize ayrı ayrı güsellikler ihsan etmişş yüce yaradana ne kadar şükür etsek azdırr... saolasınn varolasınnn kankaaam eyvallahh.....:hihi y3l!s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vaawwww yakıoruss y!ne ooooo yeliss gelmişşş nbr yeliss yaa çok mutlu oldum seni gördümm... ya can sıkıntısı vallaa yaaa yakma falan deill yanee...... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı Allah özene bezen yaratmıs Allah sevdıklerıne ve sevenlerıne bagıslasın amin kardeşim önce aileme sonra sevenime sonra sana. soradaa sevenlerimeee.....
canım benm çok karizmatik çıkmışsın ilk resim süperrrr öbürleride çok hoş ama onda ayrı bir derinlik var canım benm :k:
PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abım Supersın... Allah Nazarlardan Saklasın... saolasın serhatımm çok tşk ettim güsel yorumun için janım kardeşim.. ama emin ol sende süpersin ve senin ayrı bi güselliğin varr.. farkın tarzın serhatımm....saolasınnn ..... sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım benm çok karizmatik çıkmışsın ilk resim süperrrr öbürleride çok hoş ama onda ayrı bir derinlik var canım benm :k: evet janımjım haklısın o resim sanki çok fotojenik çıkmış gerçi sen benden daha iyi bilirsin o meslkte olan sensinn nasıl benden malzeme çıkarmı barii tşk ler güsel yorumun içinn bitanesii saolasınn janımjım......:k:miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
gecelerin efendisi gururla sunar...... | GCLRNFNS | 38 | 1,748 |
12-22-2007, Saat: 11:53 AM Son Yorum: Qetesh |
|
Blue Belial & Gecelerin Efendisi | blue_belial | 29 | 1,380 |
08-03-2007, Saat: 12:16 PM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi