sofra hazır mı açım
bu zamanda bu tatda karpuz süper bee
bunun için kovaladağını bilsem kaçarmıyım ooooo
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 800x570 ve büyüklüğü 50KB.
hay yaptırdığın dövmeye
ilginç bir fantezi
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 790x550 ve büyüklüğü 52KB.
etli çorbanın hası :
ne olur yaa hatunsuzum bir şey görim ne olurrrrr
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 710x600 ve büyüklüğü 160KB.
ne bakıyonuz üzerinde silah var mı diye kontrol ediyorum yersen
dağılın len ne yani açıkta bişi mi varr bizde uçağınız canımız çekiyo cıkcıkcık
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 623x325 ve büyüklüğü 54KB.
bana bak resim çekcem diyorum sen neden bana bakmıyorsun gözün nereye bakıyooo
bu zamanda bu tatda karpuz süper bee
bunun için kovaladağını bilsem kaçarmıyım ooooo
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 800x570 ve büyüklüğü 50KB.
hay yaptırdığın dövmeye
ilginç bir fantezi
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 790x550 ve büyüklüğü 52KB.
etli çorbanın hası :
ne olur yaa hatunsuzum bir şey görim ne olurrrrr
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 710x600 ve büyüklüğü 160KB.
ne bakıyonuz üzerinde silah var mı diye kontrol ediyorum yersen
dağılın len ne yani açıkta bişi mi varr bizde uçağınız canımız çekiyo cıkcıkcık
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 623x325 ve büyüklüğü 54KB.
bana bak resim çekcem diyorum sen neden bana bakmıyorsun gözün nereye bakıyooo