Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hayatında (aşk şehidi) görmeyen baksın
load39719.jpg
Ara
gördük gördük tıpsızTonguesaka cok güzel allah sahıbıne bagıslasın hıhTongue
Ara
Saçlar çok şekil maşallah Smile
Ara
ya sen gercekten neysee sn biliyon nediyecegimiiii hahaha
Ara
SEN BENİ DÜŞÜNMEDİN AMA BEN YİNE YAZIYOM SANA HOŞSUN ALLAH SEVDİKLERİNE BAÄžIŞLASIN:Smile:Smile:Smile
Ara
Alıntı:Saçlar çok şekil maşallah Smile
saol kanka Wink
Alıntı:SEN BENİ DÜŞÜNMEDİN AMA BEN YİNE YAZIYOM SANA HOŞSUN ALLAH SEVDİKLERİNE BAÄžIŞLASIN:Smile:Smile:Smile
abi valla kusura bakma bu arada saol Smile
Ara
murat sölermısın ben bilmıom gayet iiiii hatta süper noldukı Sad
Ara
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat sölermısın ben bilmıom gayet iiiii hatta süper noldukı Sad

tipine kaymiş bnce kendisidegil başkasina bnzemeye çalişiyooooo:teytey::teytey:
Ara
ne yani herkez kendı tarzını yapıoda bıtek ask sehıdımı benzemeye calısıo bence düşüncen yanlış hem kendın için bunları düşünmüyormusun yani sende tarz yapmıssın senın tarzınmı?bilmiom ama baya agır bı yorumSadyapılmaması gereken bıyorum
Ara
yoo kades iii yapmiş yakişmişşşşş güzel oolmussssssssssssss nediyimm byyyyyyyyyy
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Oleyyyyyyy Kilo Aldım İnanmayan Baksın: *Asİ-yÜrEk* 31 3,311 09-16-2008, Saat: 02:16 AM
Son Yorum: *Asİ-yÜrEk*
  Çirkin olduğunu düşünen arkadaşlar baksın bakın bakalım kimmiş çirkin olan görün. *Asİ-yÜrEk* 39 5,309 05-11-2008, Saat: 06:25 PM
Son Yorum: MaNeSiA
  aşk şehidi ve yenı sewgilisi ask_sehidi 128 10,557 01-19-2008, Saat: 09:58 PM
Son Yorum: chatlaq
  BENİ bir GÖREN pişman BİDE görmeyen :D:D:D gizemli_kadem 24 3,280 10-04-2007, Saat: 01:05 AM
Son Yorum: yaraliyureq

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi