ama sanal dostluğun dışına çıkılarak eve gidip gelme işte vs. olurya arkadaşınla bir yerlere gidersin o şekilde.....:??
arkadaşlar sizce bu forum sitelerinde iyi dostluklar kurulabilirmi
|
evet neden olmasın dostluk her yerde kurulabilir ama aşırıya kaçmamak ve dostlugu uzecek şeylerde bulunmamakl
eet korkusuz çok haklısın ama insanlar sanal alemde yüzyüze oldugu gibi olmuo ya
o yüzden sölüorum bazıları hep yalan sölüo zaten herşeyini adını bile yani böle bu işler hep yalan dünyası gibi gelio bu sanal alem bana... colito Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eet korkusuz çok haklısın ama insanlar sanal alemde yüzyüze oldugu gibi olmuo ya EVET HAKILSIN SEN HERKES YALAN SÖYLUYOR KİMSE KİMSEYE ARTIK İNANMIYOR korkusuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EVET HAKILSIN SEN HERKES YALAN SÖYLUYOR KİMSE KİMSEYE ARTIK İNANMIYOR DOGRU DİYON JETLİİİ HAYAT PALAVRA BİZDE YALAN LAR
evett zor oluyo biraz ama oluyo....zaten artık insanlar normalde bile inanmııyolar...
AMA BEN ARKADAŞLIGII EDİNDİMM HEMDE BU SİTEDEN YALANSIZZ TERTEMİZZ VE ONU ÇOK SEVİYORUMM ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR ONUNLAA GRŞÜCEMM BİTANESİ SEN KENDİNİ ÇOOK İYİ BİLİYOSUNN
valla çilek helala olsun sana eğer gerçek bir arkadaşlık edindiysen ama bu sanal alemde çok zorrrr hemde çook ya millet 17 yaşında dioki ben 22 yaşındayım ya söle ne olcak 17 yim de. ne olcak forsunmu gider....
valla benim çok ii dostalrım oldu b usitede buraya gelmeden önce sorsanız belki hayır derdim ama gerçekten ii dostluklar oluyormuş sanaldanda olsa
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
slm arkadaşlar siteniz güzelmiss | seriouSSamet | 16 | 818 |
04-15-2022, Saat: 03:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
slm arkadaşlar nasılsınız | ^^BY-GEZEGEN | 7 | 359 |
04-14-2022, Saat: 02:41 AM Son Yorum: wildfang |
|
Merhaba arkadaşlar... | <<MaybeOneDay>> | 26 | 1,555 |