YıLdız qözLüm snndemi qözLerine hüzün uqradı yaqmur yaqdı ßak ısLak qözLerin .
Senindemi kaLßine sıcak sımsıcak yanan ßi sewqi damLadı ßak ßamßaşka çarpıyor kaLßin.
Senindemi yoLların ßirßir uzadı qidemiyosun sewdiqine.
Senindemi yıLdız qözLüm snndemi qamzeLErini qüLüşLerini çaLdıLar dudakLarın ßirßaşka duruyor.
ßak yıLdız qözLüm ßanada uqradı o yaqmurLar ısLandım.
ßak yıLdız qözLüm dokun şuraya ßak ßamßaşka çarpıyor kaLßim.
ßak yıLdız qözLüm qidemiyorum sewdiqime yoLlarıma yoL ekLediLer.
ßak yıLdız qözLüm dudakLarım da qözLerimde yere ßakıyor korkuyorum onLarıda aLırLar diye onLarıda ßiyerLere qömerLer diye.
ßak yıLdız qözLüm pencereyi aç we ßak ßir kuş qeLicek sana hepsini qeri qetiricek.
Sana qözLerini yüreqini yoLlarını qüLüşLerini qamzeLerini wericek.
aL yıLdız qözLüm aL.
Sewqi kendinden ßirşeyLer wermektir qerekirse qözyaşLarını qerekirse kaLßini qerekirse yoLlarını qerekirse qüLüşLerini qerekirse canından can wermektir.
SEVGİLER ...
Senindemi kaLßine sıcak sımsıcak yanan ßi sewqi damLadı ßak ßamßaşka çarpıyor kaLßin.
Senindemi yoLların ßirßir uzadı qidemiyosun sewdiqine.
Senindemi yıLdız qözLüm snndemi qamzeLErini qüLüşLerini çaLdıLar dudakLarın ßirßaşka duruyor.
ßak yıLdız qözLüm ßanada uqradı o yaqmurLar ısLandım.
ßak yıLdız qözLüm dokun şuraya ßak ßamßaşka çarpıyor kaLßim.
ßak yıLdız qözLüm qidemiyorum sewdiqime yoLlarıma yoL ekLediLer.
ßak yıLdız qözLüm dudakLarım da qözLerimde yere ßakıyor korkuyorum onLarıda aLırLar diye onLarıda ßiyerLere qömerLer diye.
ßak yıLdız qözLüm pencereyi aç we ßak ßir kuş qeLicek sana hepsini qeri qetiricek.
Sana qözLerini yüreqini yoLlarını qüLüşLerini qamzeLerini wericek.
aL yıLdız qözLüm aL.
Sewqi kendinden ßirşeyLer wermektir qerekirse qözyaşLarını qerekirse kaLßini qerekirse yoLlarını qerekirse qüLüşLerini qerekirse canından can wermektir.
SEVGİLER ...