:yikildim:Duygusuz.com EN en EN SEÇİMLERİ :yikildim:
BEN SİZE BIRAKIYORUM KİMİ SEVİYORSUN KİMİ HANGİ KATEGORİDE İYİ BULUYORSUN YAZ KARDEŞİM YAZZZ
Duygusuz.com EN EN EN seçimleri :)
|
08-10-2007, Saat: 11:53 PM <
:yikildim:Duygusuz.com EN en EN SEÇİMLERİ :yikildim: BEN SİZE BIRAKIYORUM KİMİ SEVİYORSUN KİMİ HANGİ KATEGORİDE İYİ BULUYORSUN YAZ KARDEŞİM YAZZZ
HIMSS DIMAM YAZIM
en basına buyruk ve özgür:zaman perisi en şirin:sibel en en en komık:sqp kjmr en güsel şiir yasan:canat en cadi:rüya güzeli en cöpcatan ve dadlu:kolera en psıkopat:psıkopat en ii gadesler:sado sersi rüya güseli(kısgın olsamda ceylan gözlü)kolera cılek ask sehıdı pesimist ampyle canat sibel en mert abi:gecelerın efendısı en uyumlu ciftlerıbel atılla/aslı sesı/ampyle fısrt/adem..ask sehıdısaka ask sehıdı pesimist dımam unuttugum varsa pardon yasıcam daha
08-11-2007, Saat: 12:07 AM <
BENCEDE
ÖZELLİKLEDE ŞU ÇOK DOÄžRU en basına buyruk ve özgür:zaman perisi
08-11-2007, Saat: 12:12 AM <
Nerden Biliyon Kiz Kim Söledi Terlikle Döverim Onu
en admim=admin
en şeker=pckopat en yeni aşık=adem en merak edilen=rapunzel en güzel şiir yazan =canat en aşkım=atillam en sevdiğim amylee,sudem,ceydam en kardeşlerim aşk şehidi.pesimist,seco,asya,ceylan gözlüm,hıçkırık,cimcime en iyi çift atilla&sibel aşk şehidi&pesimist,pascam&gülgüzeli en gsli murat,seco.ben,adem,mesut,aziz, en doğru konuşan aziz en cana yakın rüya güseli ya şimdilik bu kadar aklıma gelirse yine yazarımmiley17:
08-11-2007, Saat: 12:15 AM <
SEVİYORUM SEVİYORUM KİMİ BU FORUMDAKİ BİR GÜZELİ AOWW O DA KİM TABİKİ SİBELİ
ZaMaN PeR!S! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVİYORUM SEVİYORUM KİMİ BU FORUMDAKİ BİR GÜZELİ AOWW O DA KİM TABİKİ SİBELİcanım biranem ceydam bende seni seviyorummiley17::k:
08-11-2007, Saat: 12:17 AM <
en aşık >> aşk şehidi
en güzel >>pesimist en ii ablam >>sibel en ii abim >>canat en ii şiir yazan >>sibel--canat--seco en ii kankalarım>>Qeteshs--seco en aşık çiftler >> aşk şehidi & pesimist --- sibel & g.efendisi dierlerini bilmiyom |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Son Harf ile Duygusuz.Com dan Birisi | tatlı_cadı | 122 | 6,176 |
10-19-2015, Saat: 09:43 AM Son Yorum: Beyaz |
|
Duygusuz Üyesi Dediğin ... Olmalı (: | PesmisT GirL | 120 | 4,314 |
01-13-2011, Saat: 06:03 PM Son Yorum: sıla |
|
www.duygusuz.com Admin'i olsanız ve sevgiliniz sizden şifrenizi istese....... | Melek06 | 32 | 2,416 |
07-16-2010, Saat: 08:28 PM Son Yorum: MaNeSiA |
|
Issiz B? Adaya D??sen?z Duygusuz.com Dan Yaniniza Alaca?iniz 2 K??? K?m Olurdu?? | ROSE | 70 | 4,301 |
08-21-2008, Saat: 03:39 AM Son Yorum: kı@Rmı@zı@ |
|
www.duygusuz.com yoklaması...:D | piko | 10 | 870 |
02-05-2008, Saat: 06:49 PM Son Yorum: piko |