:hihipckopat cok güzel bir cocuk olarak dünyaya gelmişti
yavas yavas büyüdü ama cok hırcın bir kız olmaya basladı erkek cocukların korkulu rüyası olmaya baslamıstı
ama gittikce güzellesti tabi ah lise yılları ahh.. :hihi
büyüdükce güzellesiyordu aman yarabbii:yikildim:
en sonunda kendisine layik en az kendisi kadar göz kamastırıcı birini buldumiley16:
en sonunda evlenmeye karar verdiler ama paraları yoktu bu yüzden pckopat temizlik sirketine yazılmıştı ve onu cok gizli bir yerde calıstırıyorlardı kendi bile bilmiyordu nerde calıstıgını ama elimizde bi fotorafı var tabi (nedense bi aksam bilgisayarları sildikten son işten kovuldu :hihi
bu böyle olmucaktı para bulmaları lazımdı ve pckopat ın aşkı soygun yapmaya karar verdi nerdeyse basarıyordu tam tabancasını cıkardıkiii...
ne yapıp ne edip para buldular sonunda ve dügüne gittiler alttaki kız tarafı
en sonunda evlendiler buda dügünden pckopatın fotorafı
güzel bir evleri oldu tabi 2 sininde arabası olunca böyle oldu soldaki Berfinin garajı
Nur topu gibide bir cocukları oldu...:yikildim:
işte buda mutlu aile tablosu cocuklarının ilk babasıyla sonra annesiyle fotorafı...:yikildim::yikildim:
ve ailece hayatları boyunca mutlu yaşadılar
ama pckopatı sonradan gören hiç olmadı.........:kop:
( not: gerçek bi hikayedir pckopatın şimdiki ve gelecekteki hayatını anlatır)
sana seviyırum pckopatım...............
yavas yavas büyüdü ama cok hırcın bir kız olmaya basladı erkek cocukların korkulu rüyası olmaya baslamıstı
ama gittikce güzellesti tabi ah lise yılları ahh.. :hihi
büyüdükce güzellesiyordu aman yarabbii:yikildim:
en sonunda kendisine layik en az kendisi kadar göz kamastırıcı birini buldumiley16:
en sonunda evlenmeye karar verdiler ama paraları yoktu bu yüzden pckopat temizlik sirketine yazılmıştı ve onu cok gizli bir yerde calıstırıyorlardı kendi bile bilmiyordu nerde calıstıgını ama elimizde bi fotorafı var tabi (nedense bi aksam bilgisayarları sildikten son işten kovuldu :hihi
bu böyle olmucaktı para bulmaları lazımdı ve pckopat ın aşkı soygun yapmaya karar verdi nerdeyse basarıyordu tam tabancasını cıkardıkiii...
ne yapıp ne edip para buldular sonunda ve dügüne gittiler alttaki kız tarafı
en sonunda evlendiler buda dügünden pckopatın fotorafı
güzel bir evleri oldu tabi 2 sininde arabası olunca böyle oldu soldaki Berfinin garajı
Nur topu gibide bir cocukları oldu...:yikildim:
işte buda mutlu aile tablosu cocuklarının ilk babasıyla sonra annesiyle fotorafı...:yikildim::yikildim:
ve ailece hayatları boyunca mutlu yaşadılar
ama pckopatı sonradan gören hiç olmadı.........:kop:
( not: gerçek bi hikayedir pckopatın şimdiki ve gelecekteki hayatını anlatır)
sana seviyırum pckopatım...............