Arkadaşlar Evlilikte Saygimi Daha önemli Yoksa Sevgimi Hangisi Daha önemli Cevap Ve Cevap Ile Ilgili Açiklama Istiyorum Kendinize Iyi Bakin
Herkezin Görüşlerni Okumak Isterim
|
bence saygı daha önemli
aslında ikiside öenmli ama ben saygıdan yanayım zaman içerisinde yoksa bile saygı sevgiyi doğuracaktır diye düşünüyorum
08-21-2007, Saat: 04:42 PM <
Bende canat arkadas gibi evliligin temeli saygidir..
Sevgi saygidan gecer, kisiler bir birlerine karsi saygili olursa arada kaynasma ve muhabbet olur.. Muhabbetin oldugu yerdede sevgi olur..saygisiz sevgi bir hictir ve cok cabukda yok olmaya mahkumdur.. Buda benim fikrim...
08-21-2007, Saat: 04:57 PM <
saygıda önemli sevgide.saygı olmayınca sevgiyi yitiriyor insanlar fakat sevmeyincede saygılı olamıyor.
08-21-2007, Saat: 05:03 PM <
bence ikiside onemli saygi olsun kı cıftler kavga etmesın sevgi olsun kı cıftler bırbırıne daha iyi baglansinlar
08-21-2007, Saat: 05:54 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence saygı daha önemli Sonuna kadar katılıyorum..Teşekkürler..
arkadaşlar ikiside biyere kadar önemli biyerden sonra ikiside bitiyor
merak etmeyinn...... komutanım sende bilirsinki saygımız sonsuz olur ama.....? canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence saygı daha önemli sayın modum sevgi olmassa saygı olamas diye düşünüyorum sevgi önceliklidir ondan sonra saygı gelir diye düşünüyorum sevmedigim bi insana saygı göstermek mantıksızca geliyor bana modd abimmm.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
şiir okumak istermısiniz? | ressam_mustafa | 3 | 316 |
08-15-2007, Saat: 04:28 PM Son Yorum: ressam_mustafa |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi