ablalarım, abilerim vede çok değerli kardeşlerim... Aşağıdaki resim için neler düşünüyorsunuz... Masumluğu yüzüne vurmuş bu çocuk sizce dünyanın asıl yüzünü biliyormudur... Hadi bi kaç satır bişeyler yazın muhabbet eşliğinde gitsin sohbetimiz...

|
yorumlarınızı bekliyorum...
|
|
ablalarım, abilerim vede çok değerli kardeşlerim... Aşağıdaki resim için neler düşünüyorsunuz... Masumluğu yüzüne vurmuş bu çocuk sizce dünyanın asıl yüzünü biliyormudur... Hadi bi kaç satır bişeyler yazın muhabbet eşliğinde gitsin sohbetimiz...
![]()
Gözler kalbin aynasıdır...Sanırım bişeyleri görmek ve bu kızın neler hissettiğini anlamak için gözlerindeki endişeyi ve umutsuzluğu görmek yeterli olacaktır...
[COLOR="Black"]kusura bakmayın ben muhabbet eşliğinde götürecektim ama gece elektrikler kesildi
...gözler gerçekten kalbin aynasıdır... tşkler aziz abi... [/COLOR] Alıntı:şaşkınlık.ve masumluğuyla habersiz dünyada... [COLOR="Black"]şaşkında aynı zamanda ama o bakışı bir çok kişiye ders veriyormuş gibi geliyor bana... sanada tşkler rapunzel... birde bu awatar sende bi tarz yaptı biliyonmu bi yerde bu awatarı gördüm sen geldin aklıma [/COLOR]
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|