Biraz daha b?y?kler yani laf geciremediklerimiz
|
ehhehe o dönemlerim geldi aklıma yafff komşu kızlarını evde öperdim hep anneme şikayet ederlerdi bende bol bol dayak yerdim hehehhehee
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehhehe o d?nemlerim geldi akl?ma yafff kom?u k?zlar?n? evde ?perdim hep anneme ?ikayet ederlerdi bende bol bol dayak yerdim hehehhehee puhahahaa kanki sende war ya tam co?kun gibisin haaaa yoqsa yoqsa dur siz akrabam?s?n?z coskunla
heheheh kanki yaffff coşkundan değil küçükken hep mahallenin kızlarını toplar padişah olurdum ben onlarda cariye aga anneleri öptüğümü görünce doğru anneme tabi bakarım annem bağırıyo gel lan buraya ben giderdim valla annem derdi seni babana söyleyecem öpme oğlum kızları derdi anne ama filmlerde hep padişahlar öpüyo bi sürü kızı derdi bende öpüyom aynen dayak
heheh saolun yafff sisde ölmeyin kanki çaktırma 18 e kadar oynadım ben bu oyunu ahhahhahahhahhaa
09-06-2006, Saat: 02:05 PM <
küçüklüğümüz büyük olma peşinde koştu. büyüklüğümüz geri dönmenin peşinde. şimdi hala çocuklarla oynuyorum gönlümün kreşinde.......... ben küçükken büyük olmak istemedim. bilmem neden belki bu isyanın kaynağı o günlerde atılmış.................
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ne zaman has........tir deriz(daha duzgun) | aldolan | 5 | 729 |
04-09-2022, Saat: 07:54 AM Son Yorum: wildfang |
|
Osmanli Y?z?kler?.......... | >As!_M€L€q< | 3 | 734 |
04-01-2022, Saat: 12:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bir daha denk gelmez resimler | sevimsiz712 | 4 | 706 |