Yanımdaki arkadaş şuanda asker :kop:
varmı yumurta yemek isteyen
Qetesh (Adem) baba :)))
|
Yanımdaki arkadaş şuanda asker :kop: varmı yumurta yemek isteyen
hehe güsel resimler..allah sahibine baışlasın adem..
anam orda bi sigara gördüm ühüüü:'( ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe güsel resimler..allah sahibine baışlasın adem.. ben kullanmam...benim olsa verirdim
vay ademim yumurtaları ne güzelde tokuşturuyorsun öyle
güzel resimler Allah sevdiklerine bağışlasın
Allah sahıbıne bagıslasın
bıde öle yolun ortasında durma ezılırısın : ıs yerındede uyuma yasak : yumurta da öle kırılmaz yumurtayı tavanın kenarına vurucan :yikildim: bıde arkadas asker dıye gulmussun ne yanı kasımdada sen gıdecen:yikildim::yikildim: saka bı yana guzel cıkmıssın gözümsün :yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay ademim yumurtaları ne güzelde tokuşturuyorsun öyle [COLOR="Black"]yumurta tokuşturmak bir sanattır abi... eyw sağolasın...[/COLOR] Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sahıbıne bagıslasın [COLOR="Black"]seni allaha havale ediyorum sersi... askere gitmicekmişsin gibi konuşuyon nedense... ayrıca beni ezecek adamı tanımıyorum... yumurtalarda zaten kırıktı ben kırarmış gibi yaptım iş yerinde uyuyorum ama neden diye bi sor...benim mesai saatim bitmişti...hem öylen uykum o benim... bu dehşet yorum için sağol[/COLOR] Alıntı:[COLOR="Red"]Canın saolsun yaww mühim diil [COLOR="Black"]içimde kötü bir his var sanki orucu bozup sigara içeceksin gibi bişey[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yumurta tokuşturmak bir sanattır abi... mesaı bıtısı herkes uyur :yikildim:marıfet mesaı saatınde uyumak :yikildim: bu arada dogru bızde askere gıdıcez dıme:yikildim::yikildim: kasım 18 :yikildim::yikildim: bende senı Allaha havale edıyorum Qetesım soparım :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Baba Büyüksün :-) | tuna_cemre | 8 | 843 |
04-10-2022, Saat: 11:35 PM Son Yorum: wildfang |